Linda ontvangt de één meter lange slagroomtaart van Emmeline van het Sons Bakhuys
Linda ontvangt de één meter lange slagroomtaart van Emmeline van het Sons Bakhuys Foto: Wil Feijen

Linda wint TipMooiSonenBreugel.nl slagroomtaart

Algemeen TIPMooiSonenBreugel

Son en Breugel - In maart 2017 begon DeMooiSonenBreugelKrant een samenwerking met TOPonderzoek en ontstond het burgerpanel TipMooiSonenBreugel.nl. Dit burgerpanel is onderdeel van DeMooiSonenBreugelKrant en het onafhankelijke onderzoeksbureau TOPonderzoek, uit het Limburgse Horst. Alle raadplegingen worden uitgevoerd door TOPonderzoek, dat is aangesloten bij de Markt Onderzoek Associatie (MOA). Op dit moment zijn er Tip-panels in 68 gemeenten.

Twintigste aanmelding
Inwoners konden zich vanaf maart 2017 aanmelden om lid te worden van het burgerpanel van TipMooiSonenBreugel.nl. Vanaf toen konden inwoners uit Son en Breugel hun mening geven over verschillende onderwerpen die te maken hebben met onze gemeente. Daarbij is niet de vraag 'bent u voor of tegen', maar 'wat zou u dan doen en willen'. Meepraten en meedenken over lokale onderwerpen door uw mening te geven op de gestelde vragen. Inmiddels tel het panel al 400 leden en dat wil TipMooiSonenBreugel.nl vieren, daarom krijgt elke twintigste nieuwe aanmelding een gratis slagroomtaart. Dit gaat door tot de 500 is bereikt.

Een meter slagroomtaart
Meedoen aan het burgerpanel is volledig anoniem. Iedere twintigste aanmelding ontvangt van TOPonderzoek een mail op het door haar of hem opgegeven adres met de vraag of deze in aanmerking wil komen voor de gratis taart. De 420e aanmelding was die van Linda Pijper. Zij ontving vrijdag 24 januari een meter slagroomtaart van het Sons Bakhuys aan de Nieuwstraat 22 in Son en Breugel.

Meld je aan
Ook u kunt kans maken op een slagroomtaart door u aan te melden als burgerpanellid van TipMooiSonenBreugel.nl. De minimale leeftijd is 16 jaar. Ga naar www.TipMooiSonenBreugel.nl, klik op 'aanmelden' en schrijf u in. Deelname is gratis en volledig anoniem. Bij het aanmelden worden een aantal vragen gesteld, die u kunt invullen. Uw naam wordt niet gevraagd, vandaar dat de inschrijving volledig anoniem is. Uw e-mailadres is alleen bekend bij TOPonderzoek.
 

!
Afbeelding
Politiek 17 aug, 11:57 Gemeente Son en Breugel scoort laag met afhandeling mailcontact
Afbeelding
Algemeen 16 aug, 22:04 Alzheimer Café B.O.S. over Voeding en dementie
Afbeelding
Algemeen 16 aug, 09:06 Lazy Sonnie Afternoon start na zomerstop met Guy Verlinde en Olivier Vander Bauwede
Afbeelding
Politie 15 aug, 22:18 Personenauto loopt flinke schade op door autobrand op industrieterrein Ekkersrijt
Afbeelding
Algemeen 15 aug, 18:15 Harmonie St. Caecilia verkoopt goede tweedehands fietsen
Afbeelding
Algemeen 15 aug, 13:07 Jaarmarkt Son en Breugel de moeite waard.