Het boerenbruidspaar Ank en Frans bij de leden van Wa'n Klank
Het boerenbruidspaar Ank en Frans bij de leden van Wa'n Klank Foto: Wil Feijen

Boerenbruidspaar maakt kennis met Wa'n Klank

Algemeen carnaval

Son en Breugel - Al heel veel jaren is Wa'n Klank het huisorkest van de boerenbruiloft in Breugel. Ook dit jaar wil het orkest graag weer aanschuiven op de boerenbruiloft van Krutjesgat! Geweldig voor de leden, het bruidspaar en alle gasten, want deze dag is bijna niet voor te stellen zonder deze muzikanten en hun feestmuziek.

Traditie is al jaren dat het boerenbruidspaar samen met een paar leden van het BB-comité vooraf gaat kennismaken met het orkest op hun repetitie-avond en, ook weer traditiegetrouw, wordt door het bruidspaar voor iedereen bier meegenomen.

Op dinsdag 28 januari bezocht het boerenbruidspaar Frans en Ank Lathouwers de repetitie van Wa'n Klank en ze kwamen zoals verwacht niet met lege handen. Het bier was zeer welkom, na al dat repeteren konden de kelen worden gesmeerd.

Wilt u weten of de repetities nut hebben gehad? Kom dan op carnavalsdinsdag 25 februari om 15.00 uur naar de receptie van de boerenbruiloft in Feestcafé De Bongerd. De boerenbruiloft is een waar feestfestijn voor groot en klein, oud en jong. Of zorg dat je deze dag om 13.30 uur op het Pieter Brueghelplein bent, om aanwezig te zijn bij de onechte verbintenis van het paar door Prins Bas.