Logo mooisonenbreugel.nl
V.l.n.r. Dennis, Linda, Joep en Toon   | Fotonummer: 3867d1
V.l.n.r. Dennis, Linda, Joep en Toon (Foto: MooiSonenBreugel)
carnaval

't Hart van Son en Het Raadhuis vieren dit jaar samen carnaval

Son en Breugel - Carnaval vier je samen! Dit brengen de twee cafés 't Hart van Son en Het Raadhuis in het centrum van Son en Breugel tijdens carnaval 2020 in de praktijk. Joep Verhagen en Toon Welten van café Het Raadhuis en Dennis Gijsberts en Linda van Asseldonk van 't Hart van Son slaan de handen ineen.

Redacteur: Adrie Neervoort

Op carnavalszondag en -maandag kunnen de carnavalsvierders terecht op een heus feestplein voor de deuren van beide cafés. Joep Verhagen en Toon Welten van Het Raadhuis zijn druk bezig om hun etablissement om te toveren tot een waar dorpscafé waar jong en oud zich thuis zal voelen. De metamorfose van het oude café naar een schitterend dorpscafé duurt echter wat langer dan verwacht. Toon: "Dit weerhoudt ons er niet van om met carnaval toch alvast te starten."

Speciale munt
"Wij gaan samenwerken met 't Hart van Son om de mensen een unieke gelegenheid te bieden om carnaval te vieren", gaat Toon verder. Bij beide cafés worden tenten geplaatst. Dennis vult aan: "Op carnavalszondag en -maandag is er een buitenbar. Toon en ik staan achter de bar. Achter de 'no fear'-bar staat Joep van Het Raadhuis en Linda stuurt het team van 't Hart van Son binnen aan." De samenwerking met carnaval wordt bekroond met een munt die te koop is aan een centrale kassa en geldig is in beide cafés tijdens carnaval.

Programma
Naast het carnavalsprogramma van 't Hart van Son, met het welbekende spaarkasfeest op vrijdag, d'n aftrap op zaterdag en het optochtfeest op zondag, vinden maandag het Spijkerbroekhangen en de Bierspelen buiten op het feestplein plaats. De Bierspelen wordt georganiseerd door carnavalsvereniging Hendig Zat, met daarna natuurlijk de afterparty. Op dinsdag gaat het programma bij het 't Hart van Son weer door met het 'nog eentje dan'-feest.

Unieke samenwerking
Een unieke samenwerking van de twee cafés in het dorp die aankomend weekend met carnaval van start gaat. De samenwerking houdt hierna niet op, maar wordt voortgezet tijdens verschillende gelegenheden. Daarover volgt later meer informatie.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>