De fietsclub van de PVGE (archieffoto)
De fietsclub van de PVGE (archieffoto) Foto: Ingezonden

Zomer fiets driedaagse fietsclub PVGE

Algemeen

Son en Breugel - De fietsclub van de PVGE, vereniging van senioren, houdt van 23 tot 25 juni zijn zomer fiets driedaagse in de omgeving van Deventer. Vanuit een uitstekende accommodatie maakt de fietsclub drie fietstochten in deze bijzonder mooie omgeving. Gespreid over drie dagen wordt circa 130 km gefietst.

De fietstochten voeren langs de oevers van de IJssel, richting Bussloo en naar Gorsel waar het museum MORE ligt, geheel gewijd aan modern realisme. Voor liefhebbers voor een bezoek aan dit museum zal tijd worden ingeruimd. Te zijner tijd ontvangen de deelnemers, zoals ieder jaar een gedetailleerde beschrijving van de fietsroutes van iedere dag.

De fietsclub van de PVGE is erin geslaagd een arrangement voor de deelnemers te regelen voor twee nachten, twee ontbijten en tweemaal een driegangendiner voor de prijs van 119 euro per persoon en geen boekingskosten. Voor alleenstaanden, die een kamer geheel voor zichzelf willen hebben, komt er nog een toeslag bij.

Wie meer wil weten van deze zomer fiets driedaagse kan in contact treden met de coördinator van de PVGE-fietsclub Herman Hendriks, via hendriks111@kpnmail.nl of 04990-473042.