Logo mooisonenbreugel.nl
Stand van zaken op zondag 22 maart   | Fotonummer: 144d16
Stand van zaken op zondag 22 maart (Foto: ©rivm.nl)
Coronavirus

Coronavirus blijft om zich heen grijpen

Son en Breugel / Landelijk -   Het RIVM meldt zondag 22 maart, iets na twee uur 's-middags, dat het aantal positief geteste mensen afgelopen etmaal met 573 is gestegen, met een totaal van 4204 patiënten die positief getest zijn op het COVID-19. Het aantal overleden personen is sinds zaterdag met 43 mensen gestegen, het totaal komt hiermee op 179 personen.

In Son en Breugel is het aantal besmettingen de afgelopen dagen toegenomen. Op dit moment staat de teller op 59,2 op 100.000 mensen die positief getest zijn, wat neerkomt op tien inwoners, twee meer dan zaterdag.

Kaart
Vanaf dinsdag 17 maart wordt de verspreiding van het aantal positief geteste mensen in Nederland weergegeven met een kaart. De gekleurde vlakken geven niet het totale aantal positief geteste mensen weer, maar het aantal per 100.000 inwoners. Klik hier om naar de kaart te gaan (Dagelijks wordt de foto met huidige stand van zaken weergegeven bij dit artikel).

Bron: rivm.nl

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>