Logo mooisonenbreugel.nl
Zo ging het er aan toe bij de editie van 2019. Tijdens het nieuwe evenement wordt het kleinschalig gehouden, met in achtneming van alle maatregelen omtrent het coronavirus.   | Fotonummer: 156486
Zo ging het er aan toe bij de editie van 2019. Tijdens het nieuwe evenement wordt het kleinschalig gehouden, met in achtneming van alle maatregelen omtrent het coronavirus. (Foto: Wil Feijen)
Activiteit

Nieuw evenement; Ons Dorp Kwist Thuis

Son en Breugel - In deze moeilijke tijden tijdens de Corona crisis, waarin velen van ons verplicht thuis moeten werken en de sociale contacten tot een minimum beperkt zijn, wil de organisatie van Ons Dorp Kwist haar steentje bijdragen om alle dorpsgenoten een leuke avond te bezorgen en op een ludieke manier te vermaken. Zij hebben een nieuw evenement in het leven geroepen, namelijk Ons Dorp Kwist Thuis.

Ons Dorp Kwist Thuis vindt plaats op vrijdagavond 10 april van 19.00 uur tot 22.00 uur. De kwis is bestemd voor huisgenoten, gezinsleden en ook kinderen kunnen meedoen. De kwis wordt vanuit ieders thuissituatie gemaakt, je hoeft de deur niet uit, en is kleinschalig. Met twee tot vier personen is deze kwis goed te maken. Zoals bij de echte Ons Dorp Kwist mogen ook nu alle hulpmiddelen gebruikt worden om de vragen op te lossen.

Rekening houdend met de huidige richtlijnen van het RIVM betekent dit uiteraard dat je niet met een groep mensen bij elkaar gaat zitten en dat de kwis in de eigen thuissituatie gemaakt wordt. Ook is het niet de bedoeling om met een grote groep te Skypen, dan schiet het zijn doel voorbij. Er wordt gerekend op ieders integriteit en eerlijkheid in deze.

Indien je mee wilt doen kun je vanaf nu een mailtje sturen naar secretariaat@onsdorpkwist.nl. Er is geen inschrijfgeld voor deze kwis, meedoen is gratis. Je ontvangt dan een ontvangstbevestiging en vervolgens ontvang je op 10 april om 19.00 uur de vragenbladen en een separaat antwoordenblad. Je hebt dan tot 22.00 uur tijd om het antwoordenblad terug te mailen naar ons. Vervolgens wordt alles nagekeken en volgt op dinsdag 14 april de uitslag.

Behalve een leuke gezellige avond met gezin of huisgenoten willen toch ook diegene die het hardst gewerkt hebben, belonen met een prijs. De prijzen zijn samengesteld door Ons Dorp Kwist in overleg met de OVSB en gekoppeld aan hun lopende kadobonnenactie. Die actie houdt in dat consumenten een tegoedbon kunnen kopen voor € 25,00 bij een van de lokale ondernemers van Son en Breugel en daarvoor een bestedingstegoed krijgen van € 50,00. De OVSB vult met € 15,00 het grootste deel van deze korting. Op die manier hebben consumenten extra veel voordeel en levert de ondernemer er niet te veel op in.

In samenspraak met de OVSB heeft de commissie van Ons Dorp Kwist de volgende prijzenpot samen kunnen stellen:
1e prijs zijn 3 waardebonnen van elk € 25,00
2e prijs zijn 2 waardebonnen van elk € 25,00
3e prijs is 1 waardebon van € 25,00

Het bedrag van de waardebonnen wordt twee keer zoveel waard, wegens de actie van de OVSB. Je kunt bij de eerste prijs dus een totaalbedrag van € 150,00 besteden, bij de tweede prijs een totaalbedrag van € 100,00 en bij de derde prijs een totaalbedrag van € 50,00.

Dus: heb je zin om mee te doen, stuur dan uiterlijk 9 april een mailtje naar secretariaat@onsdorpkwist.nl via een geldig e-mailadres en je bent verzekerd van een gezellige en creatieve avond!

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>