Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: d91358
Foto: ©pixabay.com
Algemeen / Son & Breugel

Help elkaar Son en Breugel

Son en Breugel - ‘Help elkaar Son en Breugel’ is een groep van mensen die graag anderen met een hulpvraag wil helpen. Na een oproep van SonenBreugelVerbindt hebben de beheerders van de alarm groepen dit nieuwe sociale netwerk opgezet om de medemens te helpen.

U kunt daarbij denken aan een boodschap doen (betaling verloopt via een bankoverschrijving om contact te vermijden) of een praatje via de telefoon, omdat alleen thuis in quarantaine zitten zwaar is.

Het werkt als volgt: Bij een hulpvraag mail je naar onderstaand mailadres (of aan iemand die in de groep zit), de hulpvraag wordt dan geplaatst in de WhatsApp-groep zonder vermelding van de naam van de hulpvrager. Degene die de hulpvraag op zich wil nemen, stuurt een privé bericht naar degene die het bericht geplaatst heeft, deze is dan contactpersoon tussen hulpvrager en hulpbieder.

Heb je een hulpvraag of wil je je opgeven als helper, mail dan naar helpelkaarsenb@gmail.com.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>