Logo mooisonenbreugel.nl
Kevin op 't Hoog voor zijn bedrijf   | Fotonummer: c1d62b
Kevin op 't Hoog voor zijn bedrijf (Foto: Wil Feijen)
Advertorial zakelijk

CarProf Make Automotive meer dan een garage

Son en Breugel - Kevin op ’t Hoog is de eigenaar van CarProf Make Automotive. Kevin heeft HBO automotive engineering gestudeerd. Tijdens deze studie ontstond het plan om voor zichzelf te beginnen. Hij ontdekte dat hij behalve passie voor auto’s en autotechniek ook talent had om technische problemen snel en vakkundig op te lossen. Hij begon dan ook zijn eerste bedrijf en veel klanten en collega-garagebedrijven wisten zijn onderneming te vinden.

Kevin is van mening dat mobiliteit belangrijk is en blijft voor iedereen. Daarom vond hij het ook tijd voor de volgende stap: een garagebedrijf dat alles kan bieden wat mobiliteit vraagt. De mening van Kevin is dat mobiliteit meer is dan het rijden van een auto. Mobiliteit is de zekerheid van het juiste vervoer. Daarom kun je bij CarProf Make Automotive niet alleen terecht voor een reparatie aan uw auto (benzine, diesel, gas of elektrisch), maar ook voor lease, huur, trekhaken, gasinbouw, autoreiniging en nog veel meer. En natuurlijk zijn alle automerken welkom.

Een team van tien medewerkers werkt met de nodige vakkennis en met behulp van de nieuwste technieken. Niet alleen is er een volledig keuringsstation aanwezig, ook kunnen alle merken auto’s uitgelezen worden. Reparaties worden uitgevoerd met de modernste middelen en door monteurs die gaan voor perfectie. Mede hierdoor blijven auto’s met fabrieksgarantie na een reparatie bij Make Automotive hun garantie behouden.

Na een eerste inspectie kan er direct een offerte worden gegeven met daarbij de duur van de reparatie. Door te werken met de modernste apparatuur en software wordt de reparatie van uw auto in de garage nauwlettend gevolgd.

Make Automotive onderscheidt zich niet alleen door het meedenken met de klant bij een reparatie, maar ook door mee te denken met mobiliteitsvraagstukken. En de standaard 24 maanden garantie op een reparatie krijg je ook niet overal.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>