Afbeelding
Foto: WIL FEIJEN

Schenk een leuke eierdop voor Moederdag

Algemeen

Son en Breugel - Namens de Archipel coördinatoren vrijwilligerswerk is er een leuke wens voorbijgekomen die De Vrienden van Berkenstaete van harte steunt.

Wie helpt mee om de bewoners van Archipel Berkenstaete op Moederdag te verrassen met allemaal leuke eierdopjes aan een feestelijk gedekte ontbijttafel. Voor de warme eitjes wordt uiteraard verzorgd.

Hoe kun je helpen?
De Vrienden van Berkenstaete vragen een gepimpte eierdop. Misschien heb je in je eigen collectie wel een vergeten mooie eierdop die je leuk versiert, verft of beplakt met mozaïek. Of heb je nog een ander idee om je eierdop te versieren. Alles mag, alles kan! Overigens zijn sommige eierdoppen van zichzelf heel gezellig.

Het zou leuk zijn als je de eierdop, op een leuke manier inpakt met bijvoorbeeld een kaartje, een gedichtje of een (zelfgemaakte) bloem erbij. Op deze bijzondere wijze kun je Moederdag een feestelijk tintje meegeven. 

Lever je ‘cadeautje’ in voor donderdag 7 mei bij Berkenstaete, de Bontstraat 71 te Son. Druk op de bel bij de hoofdingang, dan gaat de deur open en kun je het pakje in de speciale box deponeren. Zo dragen ze samen bij om de bewoners een fijne Moederdag te bezorgen.