Logo mooisonenbreugel.nl
Kaft boek Kleuterpop Monique Smit   | Fotonummer: 58afee
Kaft boek Kleuterpop Monique Smit (Foto: )

Nieuwste album Monique Smit verkrijgbaar bij Plus Verhoeven

Son en Breugel - Na het succes van ‘2 kleine kleutertjes’, een multimediaproject dat zij samen met haar broer Jan Smit maakte, werd Monique Smit regelmatig gevraagd wanneer zij weer nieuwe kinderliedjes ging zingen. Zelf liep ze ook al een tijdje met die gedachte. Inmiddels is Monique moeder van twee prachtige zoontjes en dat gaf haar ook veel inspiratie om het idee tot uitvoer te brengen.

Het resultaat is een nieuwe CD met tien nieuwe liedjes voor kinderen met daarbij een kleurrijk boekwerk met de naam ‘Kleuterpop’. De liedjes zijn vrolijk en makkelijk mee te zingen door de kinderen. De teksten zijn terug te vinden in het bijbehorende boek. Vanaf 29 mei is het album met boekwerk verkrijgbaar bij ondermeer Plus Verhoeven in Son en Breugel.

Het boekwerk is een liedjesboek, waarbij de tekst van elk liedje is voorzien van een passende illustratie van QStylez & Thijs Aldenzee. Als bonus zit er in het boekwerk nog twee kleurplaten waarmee leuke prijzen zijn te winnen, met als hoofdprijs een kleuterpopminiconcert op de school van de winnaar.

Verloten
Berk Music en Plus Verhoeven geven in samenwerking met DeMooiSonenBreugelKrant vier albums met het boekwerk ‘Kleuterpop’ weg. Wil jij gratis in het bezit komen van Kleuterpop, stuur dan voor woensdag 3 juni een mail naar redactie@demooisonenbreugelkrant.nl, onder vermelding van Kleuterpop.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>