Logo mooisonenbreugel.nl
Bij verduurzamen van een woning is isoleren belangrijk   | Fotonummer: d5313c
Bij verduurzamen van een woning is isoleren belangrijk (Foto: Ingezonden)

Grootschalige inkoopactie voor verduurzaming van koopwoningen

Son en Breugel - Inwoners van Son en Breugel kunnen zich vanaf 27 mei 2020 inschrijven voor een grootschalige inkoopactie van zonnepanelen, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, isolatieglas en het waterzijdig inregelen van cv-installaties. Met deze maatregelen kunnen inwoners de energierekening sterk verlagen.

De gemeente organiseert de actie in samenwerking met intermediair Winst uit je woning. “Door de vraag binnen de hele gemeente te bundelen koopt Winst uit je woning voor alle bewoners tegen gunstige voorwaarden en een aantrekkelijke prijs in. Daar komt bij dat voor isolatiemaatregelen van 1 juni tot en met 31 december 2020 dertig procent subsidie beschikbaar is”, aldus wethouder Paul van Liempd. Alle woningeigenaren met een eigen dak in Son en Breugel kunnen zich tot 13 juli 2020 vrijblijvend inschrijven voor deze inkoopactie op www.winstuitjewoning.nl. 

Wat we doen is Groen!
De gemeente wil woningeigenaren helpen de energielasten te verlagen én de CO2 -uitstoot terug te dringen. Deze actie is onderdeel van de campagne “Wat we doen is Groen”, waarmee de gemeente samen met inwoners, maatschappelijke en commerciële partners laat zien dat we allemaal stappen kunnen zetten om de gezamenlijke duurzaamheidsdoelen te halen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>