Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: fa8114
Foto: ©pixabay.com

Cijfers redelijk stabiel

Son en Breugel / Landelijk – Er zijn het afgelopen etmaal 9 patiënten opgenomen in het ziekenhuis opgenomen (geweest) volgens de cijfers van vrijdag 29 mei. In totaal zijn dit nu 11.722 patiënten. Het aantal overleden patiënten is met 28 gestegen het afgelopen etmaal. In totaal zijn er nu 5931 patiënten overleden aan het coronavirus. De gemelde personen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van voorgaande dagen vaak nog aangevuld.

Er zijn 176 positief geteste personen de afgelopen 24 uur bijgekomen, dit zijn iets minder dan donderdag. Tot nu toe zijn er 46.126 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld aan het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Omdat niet alle COVID-19 patiënten getest worden, zijn de werkelijke aantallen in Nederland hoger dan de aantallen zoals gemeld.

Vrijdag 29 mei is het aantal inwoners uit Son en Breugel dat is opgenomen in het ziekenhuis volgens het RIVM nog steeds stabiel met 31 personen.

Bron: www.rivm.nl

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>