Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: d80cb6
Foto: Wil Feijen

Het HOi-Huis is weer open

Son en Breugel - Na ruim drie maanden heeft het HOi-Huis haar deuren op 1 juli weer geopend. Het bestuur heeft na goed overleg met gemeente en beheerders besloten het HOi-Huis weer open te stellen voor haar gebruikers.

In de periode dat zij noodgedwongen gesloten waren, heeft er veel overleg plaatsgevonden met beheerders en coördinatoren van hobbygroepen. Een en ander heeft er gelukkig toe geleid dat gebruikers, met inachtneming van het opgestelde corona-protocol, weer samen kunnen genieten van hun hobby. Elke ruimte is voorzien van papieren handdoekkasten en ontsmettingszeep.

Een klein aantal bezoekers heeft ervoor gekozen om nog geen gebruik te maken van de huidige mogelijkheden, dit wordt natuurlijk gerespecteerd. Voorzitter Frits Helders is de afgelopen twee weken een aantal keer aanwezig geweest en heeft gezien dat eenieder zich keurig aan het protocol houdt. Ook in de werkplaats wordt weer naar hartlust gewerkt aan allerlei creatieve opdrachten.

Helaas kunnen de activiteiten samen koken /samen eten nog niet opgestart worden in verband met de anderhalve meter regels. Afhankelijk van de ontwikkelingen wordt geprobeerd om daarvoor een oplossing te vinden. Het is fijn om te zien dat veel senioren weer in de gelegenheid zijn om samen te genieten van alles wat het HOi-Huis te bieden heeft.

Mocht u geïnteresseerd zijn om lid te worden van het HOi-Huis dan bent u uiteraard van harte welkom voor een praatje en een kopje koffie.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>