Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 34eab9
Foto:
Algemeen / Son & Breugel

Cursus Uitgebreide EHBO weer van start

Son en Breugel - Volgens de nieuwste richtlijnen die terug te vinden zijn op www.rodekruis.nl onder het kopje nieuwsbericht, start EHBO-cursussen wordt weer van start gegaan met de ‘blended’ cursus uitgebreide EHBO. Dit is tot het moment dat er weer meer mogelijk is de enige cursus die aangeboden wordt.

Deze cursus bestaat uit 14 uur online zelfstudie en 4 uur praktijk. Bij het klassikale gedeelte blijven de cursisten altijd op anderhalve meter afstand van elkaar en zijn er strikte hygiënevoorschriften. Alleen de onderwerpen die noodzakelijk zijn voor de (Europese) certificering worden in de praktijk geoefend. De cursus is voldoende om door te stromen naar evenementhulpverlening.

Cursusdata
Op de volgende data kunt u de klassikale module van de cursus bij ons volgen:
Zaterdag 8 augustus van 9:00 tot 13:00 uur, locatie Rode Kruis District Brabant-Zuidoost, Willem van Konijnenburglaan 6 Eindhoven. Er is koffie en thee aanwezig en parkeren is gratis.
Zaterdag 29 augustus van 9:00 tot 13:00 uur, locatie Rode Kruis District Brabant-Zuidoost, Willem van Konijnenburglaan 6 Eindhoven. Er is koffie en thee aanwezig en parkeren is gratis.

Interesse?
U kunt contact opnemen met projectleider Jesse Compter via jcompter@redcross.nl of 06-18965951.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>