Afbeelding
Foto: Ingezonden

Kombifit is nieuw sportaanbod voor recreanten en ouderen binnen Corridor

Algemeen

KombiFit is een aanbod van verschillende sporten binnen de korfbalvereniging De Corridor. Het is primair bedoeld voor leden vanaf 45 jaar, die niet aan de reguliere korfbalcompetitie willen deelnemen, maar die wel met andere mensen willen blijven sporten of bewegen binnen de vereniging.

Het sportaanbod van KombiFit is laagdrempelig en afgestemd op de fysieke mogelijkheden en behoeften van de deelnemers. Het KombiFitprogramma omvat een sport- en beweegaanbod. In het voor- en najaar zijn de activiteiten meestal buiten op natuurgras en in de winter binnen. Een training duurt gemiddeld één tot anderhalf uur, afhankelijk van de activiteit. Er kan bijvoorbeeld een keuze gemaakt worden uit de volgende activiteiten: 4Korfbal / Beachkorfbal, Koersbal/ Bowls, Disc Golf, Speedminton, Sportief wandelen, Fithockey enzovoorts, mede afhankelijk van de belangstelling van de deelnemers.

KombiFit begint met een warming-up, wordt vervolgd met een centrale sportactiviteit en eindigt altijd met een cooling-down. Na afloop van de training is er tijd om in de informele sfeer van het clubhuis gezellig na te praten.

Voor de nieuwe KombiFitgroep hebben zich al verschillende belangstellenden aangemeld. De groep gaat op woensdag 26 augustus van start aan de Van Gentlaan 2A in Breugel. De ontvangst is om 19.30 uur, waarna om 20.00 uur de training begint onder de enthousiaste leiding van Faaike Jansen.

Mocht je ook interesse hebben voor deze nieuwe sportactiviteit, dan kun je je aanmelden bij Nelly Scheepens. Je kunt haar bereiken onder telefoonnummer 0499-476668.