Marjolein Maas aan de tafel bij Viamama (archieffoto)
Marjolein Maas aan de tafel bij Viamama (archieffoto) Foto: Wil Feijen

Viamama stelt feestelijke opening even uit

Algemeen

Son en Breugel - Viamama heeft haar deuren per 1 juli 2020 geopend aan de Nieuwstraat 54 te Son. Een centrum waar zorg en ontwikkeling van vrouwen voor elke leeftijd centraal staat. Vanwege het coronavirus wordt de feestelijke open dag van 30 augustus uitgesteld. 

Inmiddels zijn al 22 zorgverleners en coaches betrokken om hun zorg te verlenen bij Viamama en is het centrum gewoon geopend voor individuele zorg, groepscursussen en zelfs het geboortecafe op woensdagochtend is geopend waar jonge ouders altijd kunnen binnenlopen voor koffie, andere jonge moeders kunnen ontmoeten en vragen kunnen stellen aan professionals. Dit allemaal wel met de juiste regels om afstand te bewaken. En dat lukt.

Maar het slagen van gepaste afstand om iedereen welkom te heten op zondag 30 augustus en een kijkje te komen nemen bij Viamama, een hapje en drankje te nuttigen kan niet gewaarborgd worden. Viamama annuleert niets, ze stellen het gewoon uit.

Mocht je individueel willen kennismaken, kijk gewoon op de website www.viamama.nl en vraag aan een van de 22 zorgverleners en coaches of je een afspraak kunt maken voor een rondleiding en informatie. Ze staan je graag te woord.