Logo mooisonenbreugel.nl
<p>Minibieb bij het diepvrieshuisje</p>   | Fotonummer: a97167

Minibieb bij het diepvrieshuisje

(

Foto:Ingezonden

)

Minibieb buurtvereniging Kanaalstraat

Son en Breugel - Sinds kort staat bij het diepvrieshuisje aan de Driehoek een minibieb, gevuld met een grote diversiteit aan boeken. Initiatiefnemer van deze minibieb is buurtvereniging Kanaalstraat.

Redacteur: Emmy Grit

Willem Trommels, een van de initiatiefnemers, vertelt: “Na een oproep onder de leden stond de kast binnen een mum van tijd helemaal vol. Iedereen mag boeken lenen, ruilen en toevoegen. Mochten er veel boeken uit gaan, dan zal hij worden bijgevuld. Inmiddels zijn er al heel veel, en uitsluitend positieve reacties binnengekomen.”

Geadopteerd
De keuze om de minibieb bij het diepvrieshuisje aan de Driehoek te plaatsen, was snel genomen. Willem: “Het diepvrieshuisje is door onze buurtvereniging ‘geadopteerd’. We hebben het onlangs nog helemaal opgeknapt en schoongemaakt. Het diepvrieshuisje is een monument en we proberen het op korte termijn weer operationeel te krijgen.” Binnenkort willen leden van de buurtvereniging mensen gaan ontvangen om hen de geschiedenis te vertellen van het diepvrieshuisje, hoe het werkte en waar het voor diende.

Meer berichten
 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=mooisonenbreugel.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=569&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;