Afbeelding
Foto: @Sandor Paulus

Rabo Club Support Circus in de piste Berkenstaete

Algemeen

Son en Breugel - De Vrienden van Berkenstaete zijn enorm blij dat de Rabobank dit jaar weer de Rabo ClubSupport organiseert. De Vrienden verzorgen uitstapjes, activiteiten en attenties voor de bewoners van zorgcentrum Berkenstaete; dat alles lukt enkel dankzij de financiële steun van een groot aantal trouwe donateurs, enkele sponsoren, maar zeker en vooral ook door de jaarlijkse cheque van de Rabobank.

De Vrienden hebben primair als doelstelling de bewoners van Berkenstaete uit hun dagelijkse woonomgeving te halen. Dat doen ze door leuke uitstapjes te organiseren, zoals onder andere naar de dierentuin, de Sonse Haven, de Strobol-hoeve in Nijnsel.

Maar ook binnen Berkenstaete organiseren ze leuke activiteiten voor de bewoners, zoals de Nationale Pannenkoekdag, muzikale middag en ook een kerstsamenzijn met een presentje van de Kerstman.

Vanwege corona gingen diverse plannen niet door; onze warme betrokkenheid bij de bewoners kreeg daarom vorm door het verstrekken van diverse attenties.

Ons doel nu…
Circus in de grote piste van het Zorgcentrum
Omdat het vanwege corona niet mogelijk is om er met groepjes bewoners op uit te gaan, willen de Vrienden ze graag blij maken met een leuk circusoptreden door verschillende kleurrijke artiesten, zoals een leuke clown die kan jongleren, hondjes door een hoepel, bordjes draaien, etc.
Een unieke belevenis voor de bewoners in het grote Atrium;

Als u de bewoners een warm hart toedraagt, stem dan op De Vrienden van Berkenstaete. Voor meer info, kijk op www.vriendenvanberkenstaete.nl

Klik hier voor meer informatie over Rabo ClubSupport