Afbeelding
Foto: ©Van de Wetering
Advertorial

Grandioze Garagedeur Dagen bij Van de Wetering

Algemeen

Son en Breugel / Liempde - Tijd voor een nieuwe garagedeur! Op 2 en 3 oktober organiseert Van de Wetering de Grandioze Garagedeur Dagen. Wanneer je tijdens deze dagen de showroom bezoekt aan de Daasdreef 1 in Liempde en een garagedeur bestelt, dan krijg je bij de aanschaf van een openslaande garagedeur (Duoport) een waardecheque ter waarde van 500 euro inzetbaar voor korting op de deur en/of de aanschaf van accessoires én een gratis gasdrukveer.

Bij aanschaf van een sectionaaldeur krijg je de aandrijving én een codeschakelaar gratis. Tevens ding je mee naar een gratis garagedeur. Van de Wetering kozijnen en Zonwering laat je graag de diverse mogelijkheden zien op het gebied van garagedeuren.

Let op: vanwege de veiligheid van hun klanten en medewerkers werkt Van de Wetering tijdens deze Garagedeur Dagen uitsluitend op afspraak. Neem telefonisch contact op om een afspraak te maken. De richtlijnen van het RIVM worden gevolgd, zodat je hen met een gerust hart kunt bezoeken. De informatie vanuit het RIVM en de Rijksoverheid is voor het bedrijf leidend.

Gratis garagedeur
Van de Wetering is dealer van Novoferm. De fabrikant en leverancier Novoferm is een grote internationale speler in de wereld van garagedeuren. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Om iedere klant van de beste service te voorzien, kiest Novoferm ervoor om samen te werken met verschillende dealers verspreid door het hele land. Tijdens de Grandioze Garagedeur Dagen verloot Novoferm vier gratis garagedeuren onder de ingezonden bestellingen van de deelnemende dealers. Op maandagochtend trekt een notaris de prijswinnaars.

Diverse mogelijkheden
Om tot de juiste keuze van een type garagedeur te komen is het belangrijk om alle criteria goed te bespreken met je Novoferm dealer. De mogelijkheden zijn zeer divers. Denk aan een enkelwandige klassieke kanteldeur, een geïsoleerde variant, maar ook sectionaaldeuren, al dan niet op afstand bedienbaar of openslaande garagedeuren.

Openslaande garagedeuren
De openslaande deuren zijn erg in trek. Het comfort van de dubbele openslaande garagedeuren, de Duoport, staat met stip op nummer één. Dit blijkt uit onderzoek naar de belangrijkste redenen om voor de Duoport garagedeur te kiezen. Mensen vinden het prettig om zonder gedoe naar binnen en buiten te kunnen gaan. Daarnaast speelt de onderhoudsvriendelijkheid een belangrijke rol in hun keuze.