Bram met een selectie van zijn brillen
Bram met een selectie van zijn brillen Foto: Wil Feijen
Advertorial

November is kennismakingsactie-maand bij Bram de Brillenman

Algemeen zakelijk

Son en Breugel - Wie is de man achter BRAM de Brillenman? Deze vraag krijg ik regelmatig en daarom stel ik mijzelf graag aan je voor.

Mijn naam is Bram en ik kies er bewust voor om mij als zelfstandig opticien en specialist te profileren. Niet gebonden aan een keten of merk zodat ik een onafhankelijke en onpartijdige opticien kan zijn die je voorziet van persoonlijk en betrouwbaar advies op maat.

Sinds 1998 ben ik werkzaam in de optiek en heb ik mij onder andere gespecialiseerd in het aanmeten en verkopen van multifocale brillen. Met mijn ervaring en vakkennis ben ik op de hoogte van alle belangrijke trends en technische ontwikkelingen binnen de optiek. Ik begeleid je dan ook graag in de zoektocht naar de juiste glazen en vind als bril-stylist altijd een montuur dat je gegarandeerd prachtig staat.

Een unieke oogmeting? Geen probleem. Als opticien beschik ik over alle benodigde apparatuur. Ik meet je sterkte op en kan direct naar de gezondheid van je ogen kijken. Op die manier weet je zeker dat je bril is voorzien van de juiste glazen in de juiste sterkte en je weer glashelder kunt zien door je nieuwe montuur.

Advies nodig? Geen vraag is mij te gek. Door mijn jarenlange ervaring in de optiek, weet ik alles over brillen, monturen, verschillende soorten glazen en het oog.

Maak kennis met mijn brede assortiment
Mijn assortiment is niet centraal voorgeschreven maar bestaat uit een onderscheidende collectie monturen en glazen waardoor ik iedereen kan voorzien van een passende bril! Of je nu op zoek bent naar klassiek, karakteristiek, elegant, trendy, design of een montuur waarmee je een statement maakt; mijn brillencollectie is zo afgestemd dat ik iedere klant kan stylen en eerlijk kan adviseren.

Vaak is het een leuke zoektocht om een bril te vinden die aansluit bij je karakter, identiteit en uitstraling. Het montuur dat je kiest maakt je hele look af en is een mooie toevoeging op je verschijning maar naast het feit dat je bril bij je persoonlijkheid moet passen zijn ook de kwaliteit, levensduur en de prijs van belang. Op basis van deze criteria heb ik mijn brillencollectie dan ook met zorg samengesteld.

Sport je veel, heb je een bril nodig om de veiligheid van je ogen te waarborgen of werk je veel met computers of andere beeldschermen? Ook dan kun je bij mij terecht.

De doelgroep
Iedereen is welkom maar ik merk dat de doelgroep waarmee ik werk heel dicht bij mijzelf ligt. Als 35-plusser ga ik voor kwaliteit en wil ik er graag goed uitzien. Kiloknallers & commerciële merken zijn aan mij niet besteed. Ik hecht juist belang aan mijn eigen identiteit. Dit zie je ook terug in mijn collectie die bestaat uit monturen waarmee je jezelf kunt onderscheiden en kunt laten zien wie je bent.

Bram de Brillenman is 24/7 open op afspraak, dus ook in de avonduren. Als extra service heb ik een ‘Opticien aan huis-dienst’. Daarmee kom ik indien gewenst ook aan huis. Deze service wordt vooral gebruik door de wat ouderen of mindervalide.

Maak nog voordeliger kennis met Bram de Brillenman: tijdens de novemberactiemaand alle monturen in de studio 50% korting. Nieuwsgierig? Kijk dan op www.bramdebrillenman.nl of maak een afspraak met Bram via 06-49386412.

Afbeelding
Ingezonden 5 uur geleden Fatbikes niet welkom bij VVN Verkeersexamen
Afbeelding
Ingezonden 15 uur geleden Minder uitstoot lachgas op rioolwaterzuiveringen van Waterschap De Dommel
De gezamenlijke Opleidingsorkesten van Harmonie PHEV en Asterius
Algemeen 19 uur geleden Jeugd van PHEV schittert tijdens uitwisselingsconcert
Renske Modderman (Rabobank) overhandigd de cheque aan Julius Buijs (SBC)
Algemeen 20 uur geleden SBC verduurzaamt met ondersteuning van de Rabo Clubsupport
Afbeelding
Ingezonden 21 uur geleden Week van de Groene Tuin helpt Brabanders op weg om tuin te vergroenen
Paasletterpuzzel in het centrum van Son en Breugel
Algemeen 22 uur geleden Maak kans op mooie prijzen in het centrum van Son en Breugel