Afbeelding
Foto: Ingzonden

De Apollo-wijnen zijn beschikbaar

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - De traditionele wijnproeverij van handbalvereniging Apollo kan dit jaar niet doorgaan in verband met alle geldende coronamaatregelen. Het bestuur is daarom op zoek gegaan naar een alternatieve oplossing. De vereniging heeft in samenwerking met sommelier Eric de Volder van L’uva Wijnen zes verschillende, betaalbare ‘Apollo-wijnen’ geselecteerd: drie witte en drie rode.

Vanaf maandag 23 november tot en met zaterdag 28 november wordt op de Facebookpagina en Instagrampagina van HV Apollo dagelijks een filmpje geüpload dat door Eric is ingesproken. Als wijnkenner beschrijft hij de zes verschillende wijnen die zijn geselecteerd. In de beschrijving bij het filmpje wordt vermeld welke druivensoort is gebruikt, het land van herkomst en de streek, een omschrijving van de smaak, bij welk soort eten de wijn goed tot zijn recht komt en tevens de prijs van de fles wijn. Tot en met 29 november staat het bestelformulier om deze wijnen te bestellen op de socials van HV Apollo. Na deze datum is het niet meer mogelijk om online de wijn te bestellen en zijn de wijnen uitsluitend na te bestellen, tegen de normale winkelprijzen, bij L’uva Wijnen.

Betalen via ‘tikkie’

Indien u online een bestelling heeft geplaatst, dan ontvangt u daarna een ‘tikkie’ waarmee u de bestelling kunt betalen. Zorg ervoor dat het tikkie voldaan is voordat u de bestelling komt ophalen, anders kan de bestelling helaas niet worden meegegeven.

Geen internet
Kunt u het bestelformulier en de filmpjes op internet niet bekijken, dan kunt u ook naar de winkel, Raadhuisplein 5, komen. Daar staan tot en met 28 november de wijnen gepresenteerd en liggen bestelformulieren klaar. Eric kan u eventueel persoonlijk uitleg geven over de verschillende wijnen. In de winkel kunt u meteen een keuze maken door het bestelformulier in te vullen, waarna u meteen afrekent.

Wijnpakket
Kunt u geen keuze maken, dan kunt u ook het Apollo-wijnpakket bestellen. Hierin zit van elke aangeboden fles een exemplaar. Dit pakket is te bestellen voor 45 euro. Ruim voor de kerstvakantie zijn alle bestellingen binnen en kunnen dan opgehaald worden. U ontvangt hiervan een e-mail. De wijnen kunnen afgehaald worden bij L’uva Wijnen, Raadhuisplein 5 in Son en Breugel

Digitaal
Klik hier om uw wijn digitaal te bestellen.

Bestel via de QR-code de Apollo wijnen
Afbeelding
Afbeelding
Ingezonden 7 uur geleden Fatbikes niet welkom bij VVN Verkeersexamen
Afbeelding
Ingezonden 17 uur geleden Minder uitstoot lachgas op rioolwaterzuiveringen van Waterschap De Dommel
De gezamenlijke Opleidingsorkesten van Harmonie PHEV en Asterius
Algemeen 21 uur geleden Jeugd van PHEV schittert tijdens uitwisselingsconcert
Renske Modderman (Rabobank) overhandigd de cheque aan Julius Buijs (SBC)
Algemeen 22 uur geleden SBC verduurzaamt met ondersteuning van de Rabo Clubsupport
Afbeelding
Ingezonden 23 uur geleden Week van de Groene Tuin helpt Brabanders op weg om tuin te vergroenen
Paasletterpuzzel in het centrum van Son en Breugel
Algemeen gisteren Maak kans op mooie prijzen in het centrum van Son en Breugel