Afbeelding

Bezorgers komen met kerst- en nieuwjaarskaart langs de deur

Algemeen MooiSonenBreugel

Son en Breugel - Wekelijks gaan onze bezorgers door weer en wind om DeMooiSonenBreugelKrant bij u thuis te bezorgen. De krant die u op dit moment leest, is de voorlaatste van dit jaar; volgende week, 23 december, verschijnt de kerstkrant, waarna op woensdag 6 januari de eerste editie van het nieuwe jaar weer verschijnt. Traditiegetrouw komen onze bezorgers tijdens de laatste twee weken van het jaar persoonlijk bij u langs, bellen aan, overhandigen u een kerst- en nieuwjaarskaart met een mooie aanbieding, wensen u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar, en hopen dat ze een extra zakcentje krijgen.

Redacteur: Emmy Grit

De bezorgers zijn een belangrijke schakel binnen het team van DeMooiSonenBreugelKrant. Adrie Neervoort, uitgever van DeMooiSonenBreugelKrant, vertelt: “Wij zijn trots op al onze bezorgers. Zij zorgen ervoor dat in alle wijken in Son en Breugel én in Nederwetten de krant bij u thuisbezorgd wordt.” Nadat op dinsdag de krant volledig gevuld is en de pagina’s zijn opgemaakt, wordt de krant gedrukt. Op woensdagmorgen wordt de krant bij de bezorgers gebracht, waarna zij aan de slag gaan om deze bij u te bezorgen. “Zij zijn de laatste, onmisbare schakel in het hele proces”, aldus Adrie.

Cruciale beroepen
Door de komst van het coronavirus is in het afgelopen jaar niets meer vanzelfsprekend en gaat veel op een andere manier. Tijdens de eerste coronagolf heeft de overheid een lijst gepubliceerd met beroepen en beroepsgroepen die onder de noemer ‘cruciale beroepen’ vallen. Ook de media en communicatie vallen hieronder, dus onze bezorgers ook. Zij staan toch maar iedere week voor ons en u klaar om DeMooiSonenBreugelKrant bij u thuis te bezorgen, zodat u op de hoogte blijft van al het nieuws uit Son en Breugel in de breedste zin van het woord.

Gesloten envelop
Adrie: “Wij vinden het belangrijk dat onze bezorgers, net als voorgaande jaren, langs de deuren kunnen gaan. Als onze bezorger bij u aan de deur komt om u fijne feestdagen te wensen en u wilt hem/haar een klein extraatje geven, doe dat dan wel coronaproof, door bijvoorbeeld uw gift in een gesloten envelop te doen.”

Kerstkrant
Zoals gezegd verschijnt op woensdag 23 december de laatste krant van dit jaar. “Elk jaar maakt het team een speciale kersteditie. In deze kerstkrant wordt met een aantal inwoners van Son en Breugel teruggeblikt op ‘een bewogen jaar’”, licht Adrie alvast toe. Uiteraard is er ook weer een kerstpuzzel in de krant opgenomen, waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Op woensdag 30 december verschijnt er dus geen krant; de eerstvolgende verschijnt op woensdag 6 januari 2021.

Afbeelding
Algemeen 8 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 8 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 11 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen gisteren Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella