Theaterkoor Sincère
Theaterkoor Sincère

Theaterkoor Sincère wenst u alle goeds

Algemeen Muziek

Son en Breugel - Aan het eind van dit bijzondere jaar willen de zingende leden van Theaterkoor Sincère en dirigent Angelo Smulders iedereen heel hartelijk bedanken voor hun ondersteunende bijdragen dit jaar. De acties met oude, afgeschreven mobiele telefoons, lege statiegeldflessen, de vele stemmen die zij kregen bij de Rabobank ClubSupport campagne en de wijnactie hebben een basis gelegd voor hun volgende koorseizoen. Er waren grote plannen, maar ook diverse optredens in de buurt, die helaas zijn uitgesteld, maar dat betekent wel dat het koor niet stil heeft gezeten.

In 2020 zijn de reguliere repetities bij De Zwaan in Son op een gegeven moment overgegaan in digitale Zoom-repetities en zelfs een paar keer in de openlucht. Helaas zijn er binnen de Sincère-familie ook verdrietige momenten te betreuren geweest maar de leden hebben elkaar er doorheen proberen te helpen door onder andere een warm berichtje ter ondersteuning. Voor de onderlinge contacten zijn er drie koor-spelbijeenkomsten via de computer georganiseerd. Ter afsluiting van het jaar komt er deze week nog een digitale, foute kerstkleding-quiz, waarbij de voorbereidingen ook het nodige plezier hebben opgeleverd. U ziet: Sincère blijft in beweging.

Sincère hoopt u in het nieuwe jaar allemaal gezond en vol goede moed tegen te komen. Op gepaste afstand en, als het weer mag, graag wat dichterbij, misschien wel bij een van hun optredens. U wordt via www.theaterkoorsincere.nl of hun Facebookpagina op de hoogte gehouden.

Theaterkoor Sincère wenst iedereen gemoedelijke feestdagen en een top-2021.