Jelle zoekt een nieuwe baas
Jelle zoekt een nieuwe baas

Hond Jelle zoekt nieuwe baas

Algemeen Algemeen

Son en Breugel / Eindhoven - Jelle is een kruising Picardische herder van 2 jaar oud en hij is bij ons in de opvang gekomen omdat hij niet goed werd verzorgd bij zijn vorige eigenaar. Jelle was aanvankelijk heel angstig en nergens aan gewend. Inmiddels heeft hij zich al heel goed ontwikkeld en gaat graag meewandelen, al kan hij van sommige dingen nog erg schrikken. De Picardische herder staat bekend als een goede waakhond en is meestal geen allemansvriend. Naar de mensen die hij goed kent is Jelle een lieve, enthousiaste hond die graag iets voor je wil doen.

Wij zoeken een ervaren eigenaar die goed begrijpt wat Jelle nodig heeft en plaatsen hem graag in een rustige omgeving waar hij niet te veel prikkels krijgt. Wij plaatsen hem liever niet bij kinderen of andere huisdieren. Wij geven de voorkeur aan een woonsituatie met een tuin. 

Wil jij tijd en energie steken in Jelle? Heb jij voldoende ervaring met honden en zoek je een trouwe, waakse vriend voor het leven? Klik hier voor meer informatie.