Outdoor fitsness bij Thermae Sport
Outdoor fitsness bij Thermae Sport Foto: ©Thermae Son
Ingezonden mededeling

Van outdoor fitness tot virtueel spinnen: bij Thermae Sport blijf je tijdens de lockdown superfit

Algemeen zakelijk

Son en Breugel - Binnen fitnessen of groepslessen volgen moet helaas nog even op zich laten wachten vanwege de corona maatregelen, maar bij Thermae Sport kijken ze liever naar wat wél kan om leden gezond te laten bewegen. Daarom biedt de sportschool in Son en Breugel nu onder meer spinning livestreams én outdoor lessen aan. Volgens directeur Wim van Santvoort is dit het minste wat zijn bedrijf kan doen: “We doen alles wat binnen onze mogelijkheden ligt om leden ook nu dagelijks fit te houden.”

Redacteur: Priscilla Visser

Sinds 16 maart is het toegestaan om buiten met maximaal vier personen te sporten. Daarom biedt Thermae Sport de komende tijd voor al zijn leden in de frisse buitenlucht verschillende outdoor fitness activiteiten aan. In totaal zullen er ruim 284(!) buitenlessen per week plaatsvinden. Voor iedereen die het liefst individueel traint met een instructeur, is er outdoor 1 op 4 personal training en het vrij fitnessen. Wil je meer weten over de opties? Bel dan gerust even.

Voorbeelden van groepslessen die Thermae Sport aanbiedt zijn onder andere Steps, KickFun, Billen Buik Benen (BBB), Club Yoga, Club Power, Tacoyo, 55+ Fit, en gezamenlijke hardloop sessies. De lessen worden zeven dagen per week gegeven in de ochtend, middag en doordeweeks ook in de avond. Ideaal, want zo zit er altijd wel een geschikt moment tussen, voor alle doelgroepen.

‘We krijgen hele leuke reacties van leden’

Om het buitensporten nog aangenamer te maken, zijn bij Thermae Sport (op de parkeerplaats) tenten geplaatst. Mocht er dan wat regen vallen, blijf je toch droog tijdens je workout. Al de moeite die het sportteam doet voor de leden, blijft niet onopgemerkt. Kevin Verrijt, sport manager vertelt: “We krijgen hele leuke reacties van leden. Het is fijn om te horen dat ze het kunnen waarderen.”

Zo vertelt Carla, een van de leden: “In het begin was ik nog wat huiverig om te gaan sporten. Maar nu ik zie hoe ze het allemaal geregeld hebben met een grote tent, en in groepjes van vier ben ik blij dat ik weer kan komen sporten. En dat het gewoon weer kan op een verantwoorde manier!”

‘Bedankt voor alle steun, dit doet ons goed’

Thermae Sport is, net als andere fitnessaanbieders enorm getroffen door de corona crisis en zijn haar leden dan ook ontzettend dankbaar voor alle steun. Naast de outdoor lessen die ze nu geven, zijn ze achter de schermen druk bezig om weer een vernieuwd indoor aanbod te kunnen geven wanneer het weer volledig kan. “Nog even geduld. We zijn heel enthousiast om in ieder geval nu weer te mogen knallen”, aldus Verrijt.

Als je nog geen lid bent van Thermae Sport maar dat wel graag wilt worden, kun je eenvoudig een proefabonnement aanvragen. Kijk op de website www.thermaeson.nl/sport voor meer informatie.