Erik Mol bij zijn Volvo, op de foto ontbreekt David van Grinsven
Erik Mol bij zijn Volvo, op de foto ontbreekt David van Grinsven Foto: MooiSonenBreugel
Film

Erik Mol vertelt op SonenBreugelTV over zijn deelname aan Barrel Challenge 2021

Algemeen

Son en Breugel - Erik Mol en David van Grinsven van Metafa Holland BV uit Son en Breugel starten zaterdag 12 juni aan de Barrel Challenge. Een autorally met als eindpunt Kroatië, samen zijn zij het Trendycars team.

Redacteur: Adrie Neervoort

Tijdens deze Barrel Challenge gaan zij in een oude Volvo V70 uit 2002 het avontuur aan en rijden zij naar Kroatië. De auto moet ouder zijn dan 2003 om mee te mogen doen. Onderweg krijgen de deelnemers diverse opdrachten waarmee zij punten kunnen verdienen om de winnaar te worden en zich ‘The BarrelChamp’ te mogen noemen.

Dat doen de heren in goed gezelschap van Richard van Meurs en Paul Verweij; zij reden vorig jaar ook al mee in de Barrel Challenge die toen  in Tsjechië eindigde. Echter moet Paul op het laatste moment met gezondheidsklachten zijn deelname annuleren. De plaats van Paul in de wagen zal nu worden gevuld door Pieter Foolen uit Son en Breugel.

Wil je meer weten over de Barrel Challenge klik dan op deze link, om het videoverslag dat SonenBreugelTV maakte, te bekijken.

Afbeelding