Op zoek naar leuke ideën tijdens de GroenExpo Bloem & Tuin
Op zoek naar leuke ideën tijdens de GroenExpo Bloem & Tuin Foto: ©Stephan Janssen

Tuininspiratie op GroenExpo Bloem & Tuin

Algemeen Evenement

Son en Breugel - Wil je jouw tuin of balkon opnieuw inrichten of nog mooier maken? Landgoed Gulbergen staat van 25 juli tot en met 1 augustus acht dagen in het teken van alles wat met buitenleven te maken heeft. Kom in contact met topkwekers, de laatste tuintrends of realiseer jouw nieuwe buitenkamer.

De meest bijzondere planten, prachtige bloemen, tuindesign en tuinsfeer; je vindt het allemaal bij GroenExpo Bloem & Tuin. Tijdens dit openluchtevenement wordt al het moois op het gebied van buitenleven samengebracht op een prachtige locatie, midden in de bossen van Landgoed Gulbergen in Nuenen. Laat je inspireren door de nieuwste trends, ontdek unieke bloemen- en plantensoorten en maak kennis met de mooiste producten en beste kwekers om jouw buitenomgeving om te toveren tot een droomtuin. 

Voor het hele gezin
GroenExpo Bloem & Tuin is hét evenement voor iedereen die van het buitenleven houdt en zich wil laten verrassen door de schoonheid van de natuur. Of je nu je tuin wil veranderen of gewoon inspiratie wil opdoen, of je zelf groene vingers hebt, of vooral wil genieten van je tuin; de gezellige ambiance en het uitgebreide programma maken van GroenExpo Bloem & Tuin het perfecte dagje uit. Voor kinderen is er ook veel te beleven. Er komt een IVN-natuurquiz, er is natuureducatie, een leuke speeltuin en een leuke workshop Het is een plek waar je van alles kunt ontdekken over bloemen en planten. Kinderen tot en met 14 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen.

Genieten & uitrusten in de bossen
GroenExpo Bloem & Tuin komt dit jaar met leuke foodtrucks bij de diverse pleintjes in het bos. Kom tot rust en geniet van heerlijke versnaperingen midden in de Brabantse natuur. Breng jij jouw hond mee? Dit jaar is er voor Nederland een primeur: een echte foodtruck speciaal voor honden. Bij De Hondenbar kunt u voor uw viervoeter lekkere hapjes en drankjes bestellen: een heerlijk stukje pizza in verschillende smaken – het menu van de chef in verschillende porties, thee, bier (zelfs blond of bruin) en nog veel meer.

Presentatie en workshops? 
Naast lekker rondsnuffelen tussen alle bloemetjes, planten en tuindeco, zijn er dagelijks ook verschillende demonstraties bij de standhouders en workshops onder andere Ikebana, Japanse bloemsierkunst. Check alle info op www.bloementuin.nl.