Robert met zijn medewerkers in de kraam in Breugel
Robert met zijn medewerkers in de kraam in Breugel Foto: Wil Feijen

Smits Groente en Fruit vanaf nu ook wekelijks in Breugel

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - Hollandse kersen, Hollandse aardbeien, gesneden ananassen, verse jus d’orange en overheerlijk citrusfruit. Het is slechts een greep uit de producten waar de klanten voor terugkomen naar de groentekraam van Smits Groente en Fruit.

Vanaf donderdag 2 december staat Robert Smits uit Schijndel met zijn enthousiaste team voortaan iedere donderdag van 9.00 tot 14.00 uur met zijn verkoopwagen/groentekraam aan de Van Gentlaan vlakbij de COOP in Breugel.

Logische stap
Al enige tijd staat Robert met veel plezier en tot grote tevredenheid van zijn klanten met zijn groentekraam op het Raadhuisplein in Son. Volgens Robert is de uitbreiding naar Breugel een logische volgende stap. Volgens Robert vroegen sommige klanten er zelfs om; ‘waarom ga je ook niet in Breugel staan’ was een opmerking die regelmatig terugkwam aan zijn groentekraam in Son.

Ieder seizoen zijn eigen producten
“Met veel liefde en passie voor het vak staan we vroeg op om onze goederen uit te stallen in onze moderne verkoopwagen annex groentekraam om zo onze klanten van dienst te zijn. Ons assortiment hangt nauw samen met wat het seizoen te bieden heeft: ieder seizoen heeft zo z’n eigen producten: van mandarijnen, Limburgse asperges, de eerste Hollandse aardbeien, de eerste Hollandse kersen, de nieuwe oogst appels en peren, tot Hollandse opalpruimen. Ook kunt u bij ons terecht voor huisgemaakte salades en uw bedrijfs-, school- en kinderopvangfruit”, aldus Robert.

Markten
Naast de standplaatsen in Son en Breugel kunt u Smits Groente en Fruit ook vinden op de volgende markten:
Sint-Oedenrode, Markt: op maandag van 11.00-17.00 uur
Middelrode, Beukplein: op vrijdag van 8.00-13.00 uur.