Afbeelding
Foto: De Springbokken

Son en Breugel kocht 340 speculaaspoppen tijdens actie voor Samen Sterker

Algemeen

Son en Breugel - Het team van loopgroep De Springbokken heeft samen met Buurtvereniging Onderlinge Vriendschap (O.V.S.) in aanloop naar Sinterklaas een speculaaspoppenactie opgezet waarvan de gezamenlijke opbrengst wordt gedoneerd aan Son en Breugel samen sterker. 

Redacteur: Adrie Neervoort

De speculaaspoppen van 500 gram en een lengte van 40 centimeter wogen 500 gram en waren verpakt in een luxe doos. Ze werden verkocht voor slechts 5 euro en van iedere verkochte speculaaspop werd 1,50 euro gedoneerd aan Son en Breugel samen sterker.

Via DeMooiSonenBreugelKrant en op de social mediakanalen van Son en Breugel samen sterker is de actie onder de aandacht gebracht. De speculaaspoppen konden worden besteld en afgehaald bij Irma Verest van De Springbokken. Uiteindelijk zijn er 340 speculaaspoppen verkocht in Son en Breugel. In Best zijn ongeveer hetzelfde aantal speculaaspoppen besteld.

Donatie opbrengst
De overhandiging van de cheque aan Son en Breugel samen sterker vindt plaats op dinsdag 4 januari om 16.15 uur in het buurtcentrum van O.V.S., Grevenoordseweg 8, Best.