Pieter Foolen (l) ontving vorig jaar de 'Lionsclub Son en Breugel Trofee ' uit handen van Hans Waals (r) (archieffoto)
Pieter Foolen (l) ontving vorig jaar de 'Lionsclub Son en Breugel Trofee ' uit handen van Hans Waals (r) (archieffoto) Foto: Wil Feijen

Ondernemersavond verplaatst naar 25 juni

Algemeen Ondernemer van het Jaar

Son en Breugel - Al vele jaren organiseert de Lionsclub Son en Breugel de Ondernemersavond Son en Breugel in de feesttent op het Kerkplein in Son. Dit jaar bestond het voornemen om op 5 februari de feestelijke uitreiking van de ondernemer van het jaar 2021 te laten plaatsvinden. Met het ingaan van (opnieuw) een lockdown tot en met zeker 14 januari zijn de vooruitzichten op het organiseren van de Ondernemersavond Son en Breugel 2022 op zaterdag 5 februari aanzienlijk geslonken.

Tussen 14 januari en 5 februari zitten slechts 3 weken. De Lionsclub acht het niet aannemelijk dat er in dat tijdsbestek versoepelingen komen die een Ondernemersavond, zoals de Lionsclub die kent, op 5 februari weer mogelijk maakt. Voor de tweede keer worden ze geconfronteerd met beperkingen door corona. De Ondernemersavond 2021 heeft de Lionsclub in oktober 2020 moeten annuleren. Gelukkig hebben ze in 2021 op 23 juni de kans gegrepen om toch een aantal ondernemers het podium te geven tijdens het evenement ‘Ondernemers in het Sonnetje’ met ook de uitreiking van de ‘Lionsclub Son en Breugel Trofee’ aan Pieter Foolen van Foolen Audio & Light.

In mogelijkheden denken
Die ervaring sterkt de Lionsclub in de gedachte dat denken in mogelijkheden, meebewegend met corona en maatregelen, steeds het uitgangspunt bij het organiseren van evenementen kan zijn. De Lionsclub is dan ook blij dat ze kunnen aangeven dat de Ondernemersavond 2022 vooralsnog toch doorgaat. Niet zoals gepland op 5 februari in de tent op het Kerkplein, maar op een ander moment in het jaar en op een andere locatie.

Nieuwe datum
Op dit moment verwachten ze de Ondernemersavond 2022 te kunnen organiseren op zaterdag 25 juni op een of zelfs meerdere locaties in het centrum van Son en Breugel. Noteer deze datum alvast in uw agenda. Hoewel alle details nog verder uitgewerkt worden, staat voor de Lionsclub voorop dat de Ondernemersavond en de uitreiking van de titels ‘Ondernemer van het jaar 2021’ voor Ekkersrijt en Son en Breugel en de titel ‘Starter van het jaar 2021’ ook dan een geweldige feestavond is waarbij ‘ontmoeten, verbinden en vieren’ voorop staat.

‘Lions Helpen’
Dit doet ook recht aan het motto ‘Lions Helpen’ en de goede doelen die de Lions, mede door de opbrengsten van de avond, kunnen bijstaan. De Lionsclub is dan ook dankbaar voor de toegezegde steun en sponsoring dit jaar en vertrouwt erop dat ze deze steun ook ontvangen tijdens de Ondernemersavond op 25 juni.

Plannen maken
De komende maanden werken ze de plannen voor de Ondernemersavond op 25 juni 2022 verder uit. Via https://ondernemervhjaar.nl, de lokale media en de social media houden ze alle belangstellenden op de hoogte. De Lionsclub hoopt ook u te ontmoeten op zaterdag 25 juni.

Afbeelding
Algemeen 8 uur geleden Grandioos 7,5-jarig jubileumfeest Vrouw Aktief
Afbeelding
Algemeen 12 uur geleden Lege percelen op volkstuincomplex Planetenlaan wachten op nieuwe huurders
Afbeelding
Algemeen 26 mei, 18:07 Win mooie prijzen tijdens jubileumweek De Smickel
Afbeelding
Algemeen 26 mei, 14:13 De Harlekijn houdt ‘samen sterker Markt’
Afbeelding
Algemeen 26 mei, 11:19 Ecru-kunstworkshop op De Harlekijn
Afbeelding
Algemeen 26 mei, 08:43 Vijverberg door verbouwing geschikt voor opvang Oekraïense vluchtelingen