Afbeelding
Foto: MooiSonenBreugel

Laatste winnaars Winkel en Win-actie

Algemeen Algemeen

Son en Breugel - De Winkel en Win-actie die Ondernemersvereniging Son en Breugel (OVSB) samen met haar leden in het centrum van Son en Breugel had uitgezet, is weer ten einde. Drie weken lang konden klanten die aankopen deden bij de deelnemende winkeliers hun aankoopbon inleveren en daarmee kans maken op het terugkrijgen van het aankoopbedrag tot een maximum van 25 euro per aankoop, in de vorm van een OVSB-cadeaubon. Die bon kan ingeleverd worden bij een ondernemer die lid is van de OVSB en is een jaar geldig.

De actie duurde van 6 tot en met 24 december en naast de weekwinnaar die 150 euro aan cadeaubonnen kreeg, was er ook iedere dag een dagwinnaar die tot een maximum van 25 euro cadeaubonnen van de OVSB ontving. De winnaars tot en met 20 december zijn inmiddels al bekendgemaakt in deze krant. 

Mede gelet op het aantal kassabonnen dat is ingeleverd door de klanten en het grote aantal deelnemende ondernemers, mag de OVSB concluderen dat de actie zeer geslaagd is. Honderden aankoopbonnen met grote en kleinere bedragen werden ingeleverd. Ook in de laatste week voor Kerst is, volgens de geldende maatregelen, nog volop geshopt bij de ondernemers. 

Uit alle aankoopbonnen die tussen 20 en 24 december zijn ingeleverd, zijn de volgende winnaars getrokken:
Maandag 20 december: de heer of mevrouw Heusschen
Dinsdag 21 december: R. Jasper
Woensdag 22 december: Karin v.d. Heuvel
Donderdag 23 december: Annemieke Ridder
Vrijdag 24 december: H. Vredeveld

De weekwinnaar die gekozen is uit alle aankoopbonnen die tussen 20 en 24 december zijn ingeleverd, wint 150 euro aan OVSB-cadeaubonnen.
De weekwinnaar is: Chantal Broks

De prijswinnaars ontvangen ook persoonlijk bericht.