Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Geld besparen op de energierekening met de energiecoach

Algemeen

Son en Breugel - Energiecoach Lea van Beek komt namens de gemeente graag langs om samen met bewoners in te zoomen op hun woning. Lea (57), zelf woonachtig in De Gentiaan, is als energiecoach getraind om met haar ‘energiezuinige ogen’ te kijken naar besparingsmogelijkheden die er in elke woning te vinden zijn. Als klap op de vuurpijl neemt Lea bij elk bezoek een cadeau mee voor de bewoners: een energie box gevuld met energiebesparende artikelen.

Advies op maat
Na de rondgang door uw huis krijgt u van haar een advies op maat met concrete maatregelen. In dat beknopte verslag staan bijvoorbeeld adviezen zoals het gebruik van radiatorfolie, tochtstrippen of ledlampen. “Vooral het sluipverbruik van bijvoorbeeld computerapparatuur slurpt energie als je geen bespaarstekkerdoos gebruikt. Maar zelfs zonder het doen van investeringen kun je al bakken geld verdienen door simpelweg slimmer gebruik te maken van je thermostaat of korter te douchen. Voor de echte diehards is korter (of zelfs kouder) douchen de coolste mogelijkheid om direct geld te besparen!”, aldus de Son en Breugelse energiecoach.

Klik hier en kijk en luister naar wat Energiecoach Lea van Beek voor u kan doen.

Of meld u aan voor een vrijblijvend advies via www.energiebox.org/gemeente-son-en-breugel. Heeft u nog vragen gaan dan naar www.winstuitjewoning.nl/son-en-breugel of bel met de helpdesk van ‘Winst uit je woning’; 023-5836936.

Afbeelding
Algemeen 18 uur geleden Grandioos 7,5-jarig jubileumfeest Vrouw Aktief
Afbeelding
Algemeen 22 uur geleden Lege percelen op volkstuincomplex Planetenlaan wachten op nieuwe huurders
Afbeelding
Algemeen 26 mei, 18:07 Win mooie prijzen tijdens jubileumweek De Smickel
Afbeelding
Algemeen 26 mei, 14:13 De Harlekijn houdt ‘samen sterker Markt’
Afbeelding
Algemeen 26 mei, 11:19 Ecru-kunstworkshop op De Harlekijn
Afbeelding
Algemeen 26 mei, 08:43 Vijverberg door verbouwing geschikt voor opvang Oekraïense vluchtelingen