Afbeelding
Foto: Rawpixel Ltd.

Wil je weten of pleegzorg iets is voor jou?

Algemeen Algemeen

Son en Breugel / Eindhoven -Zorgen voor het kind van je broer, zus, familie of bekenden als dat nodig is; wist je dat dat ook pleegzorg is? Voor sommige kinderen die (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen is opvang binnen hun netwerk niet mogelijk. Voor die kinderen zoekt Combinatie Jeugdzorg naar een (bestands)pleeggezin. En dat kan heel lastig zijn. Want een kind past niet zomaar in ieder gezin. Nieuwe pleegouders blijven daarom hard nodig. Heb jij weleens nagedacht of pleegzorg iets is voor jou? 

Persbericht

Help een kind zo thuis mogelijk opgroeien
Wil je weten wat jij voor een kind kan betekenen? Volg dan vrijblijvend een van de maandelijkse informatieavonden, georganiseerd door Combinatie Jeugdzorg. De eerstvolgende is online op dinsdag 15 februari van 20.00 tot 21.15 uur. Tijdens deze avond worden alle kanten van pleegzorg op een heldere en realistische manier belicht en vertelt een ervaren pleegouder over de eigen ervaring.

Aanmelden 
Klik hier om je vrijblijvend aan te melden voor de online informatieavond. Ook kun je via deze pagina een informatiepakket over pleegzorg aanvragen.