Afbeelding
Foto: ©pvge

Belastingspreekuur voor vragen over belastingaangifte

Algemeen Algemeen

Son en Breugel - Vragen over de belastingaangifte? Kom naar het Belastingspreekuur op maandag 11 april, van 10.30 tot 12.00 uur, in de bibliotheek in Son en Breugel of maak een afspraak voor het telefonisch belastingspreekuur.

Zie je er tegenop de belastingaangifte digitaal in te vullen? Kom dan naar het belastingspreekuur in de bibliotheekvestiging in Son en Breugel. Een deskundige beantwoordt alle vragen over het invullen van aangiftes zo volledig mogelijk en geeft je advies, zodat je verder kunt met de aangifte. Daarna vul je zelf het belastingformulier in. Er is deze ochtend een vrije inloop en er zijn twee deskundigen aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

Je kunt er ook voor kiezen om telefonisch de vragen te bespreken. Het telefonisch spreekuur is bedoeld voor vragen en advies en is gratis toegankelijk. Geïnteresseerden kunnen zich van tevoren via www.bibliotheekdommeldal.nl/activiteiten inschrijven voor een bepaald tijdslot. Bij het online inschrijven wordt gevraagd om de naam, het telefoonnummer en de tijdvoorkeur in te vullen. Een belastingadviseur van ouderenbond PVGE neemt dan contact met u op. De volgende tijden zijn beschikbaar op 11 april: van 09.00 tot 10.00 uur; van 10.00 tot 11.00 uur; van 11.00 tot 12.00 uur; van 14.00 tot 15.00 uur; van 15.00 tot 16.00 uur en het laatste tijdsblok van 16.00 tot 17.00 uur.

Deelnemers krijgen tijdens het telefonisch spreekuur gelegenheid om zich te laten informeren over de belastingaangifte en toeslagen zoals zorg- en huurtoeslag over het jaar 2021. Een deskundige beantwoordt alle vragen zo volledig mogelijk en geeft u advies, zodat u verder kunt met de aangifte. Daarna vult u zelf het belastingformulier in.

Deze service is bedoeld voor iedereen met een maximaal verzamelinkomen van 35.000 euro voor alleenstaanden en 50.000 euro voor gehuwden/samenwonenden. Het gaat hier uitsluitend om een eenvoudige aangifte, dat wil zeggen: je ontvangt een salaris, of AOW met eventueel een pensioen. Maar geen inkomsten uit bijvoorbeeld een onderneming of een BV. Deze service krijg je op vrijwillige basis.

Klik hier om gratis aan te melden.