Kramen vol tweedehandse artikelen op de vlooienmarkt (archieffoto)
Kramen vol tweedehandse artikelen op de vlooienmarkt (archieffoto) Foto: Adrie Neervoort

Jaarlijkse vlooienmarkt Mgr. Bekkersgroep

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Scouting Mgr. Bekkersgroep houdt op zondag 29 mei haar jaarlijkse vlooienmarkt na twee jaar van afwezigheid. Het (gratis ophalen) van de spullen begint op zaterdag 23 april.

Heb je bruikbare spullen, dan kun je deze laten ophalen door de scouting; hiervoor kan gebeld worden naar 084-8846704 of het formulier voor ophalen spullen kan ingevuld worden op de website. De spullen worden de eerstvolgende zaterdag daarna opgehaald. Bankstellen, bedden, verf, witgoed en beeldschermen worden om milieuredenen niet opgehaald.

De vlooienmarkt van Scouting Mgr. Bekkersgroep is een ware traditie geworden in Son en Breugel. Zondag 29 mei worden van 11.00 tot 15.00 uur diverse spullen te koop aangeboden bij de blokhut aan de Europalaan te Son en Breugel. Op dit terrein komen meer dan 50 kramen te staan waar de bezoekers kunnen neuzen tussen de spulletjes. Naast de leuke koopjes staat ook gezelligheid centraal, zo is er gelegenheid voor een hapje en een drankje.

De entree van de vlooienmarkt bedraagt 2 euro. Met een sponsorkaart van 2 euro die worden verkocht door leden die langs de deur gaan, kunt u ook binnen. De opbrengst van de vlooienmarkt komt ten goede aan de scoutingroep. Klik hier voor meer informatie of kijk op hun Facebookpagina mgrbekkersgroep.