Afbeelding

Son en Breugel samen sterker en Avond Wandel 4-Daagse slaan handen ineen

Algemeen

Son en Breugel - Son en Breugel samen sterker is een evenement dat dit jaar plaatsvindt op 11 en 12 juni. Bij dit evenement wordt stilgestaan bij de ziekte kanker en het vieren van het leven. Onderdeel hiervan is o.a. een 20-uurs wandelestafette die symbool staat voor de strijd tegen kanker, waarbij op zondag 12 juni een speciale Kinderloop georganiseerd wordt

Ingezonden

In de week voorafgaand aan dit evenement vindt de 24e Avond Wandel 4-Daagse van Son en Breugel plaats. Dit inmiddels grootschalige, sportieve dorps-school-familiefestijn vindt plaats van dinsdag 7 juni t/m vrijdag 10 juni. Om kinderen te stimuleren om zowel aan de Avond Wandel 4-Daagse als de Kinderloop deel te nemen, kunnen zij een extra beloning verdienen wanneer zij zowel de 4 wandeldagen van de Avond Wandel 4-Daagse als de Kinderloop volbrengen

Medaille én kanjerdiploma
Iedere deelnemer aan de Avond Wandel 4-Daagse krijgt na afloop van de 4 wandeldagen een medaille. Wanneer kinderen daarnaast op zondag 12 juni ook deelnemen aan de Kinderloop, krijgen ze na afloop, op vertoning van de medaille van de Avond Wandel 4-Daagse, een extra beloning voor deze sportieve prestatie, namelijk een heus kanjerdiploma.

Kinderloop
Middels deelname aan de Kinderloop kunnen kinderen zich op hun eigen manier inzetten tegen de ziekte kanker en geld ophalen voor een goed doel wat gerelateerd is aan kanker. De Kinderloop start op zondag 12 juni om 9.00 uur met een gezamenlijke warming-up, georganiseerd door SonSport. Aansluitend gaan de kinderen gedurende een half uur wandelen op het parcours rondom de vijver. Hiervoor kunnen zij zich laten sponsoren door bijvoorbeeld hun ouders, opa’s en oma’s en buren.

Ook wordt er een kleurplatenwedstrijd gehouden, gesponsord door Plus Verhoeven, waarmee mooie prijzen te winnen zijn. 

Hoe kan je inschrijven?
Inschrijven voor de Avond Wandel 4-Daagse van Son en Breugel kan vanaf 25 april via de volgende link: www.jc-oase.nl/aw4d. Voor de Kinderloop is het verzoek om je aan te melden via het mailadres kinderloop@sbsamensterker.nl, waarbij je de volgende gegevens doorgeeft:

  • Naam
  • Leeftijd
  • Deelname aan AW4D: ja/nee

Aan deelname aan de Kinderloop zijn geen kosten verbonden.

Voor meer informatie over het evenement Son en Breugel samen sterker en specifiek de Kinderloop, zie de website www.sbsamensterker.nl/teams/kinderloop. Hier vind je o.a. het programma en een link naar het sponsorloopformulier en de kleurplaat van de kleurplatenwedstrijd.