De dansers van Crooks op een vorige editie van de Koningsmarktt
De dansers van Crooks op een vorige editie van de Koningsmarktt Foto: Oranje comite

Demonstraties van DéDé Dance en Crooks Dance Academy

Algemeen Koningsdag

Son en Breugel - Als trouwe deelnemers aan de Koningsdagfestiviteiten zullen ook dit jaar dansers en danseressen van Dédé Dance en Crooks Dance Academy optredens verzorgen tijdens de Koningsmarkt in De Gentiaan. Je kunt dan kennismaken met deze twee dansscholen; ze verzorgen optredens tussen 10.15 en 12.30 uur in de Amerikalaan in Son.

Dédé Dance
Onder het motto ‘Dansen is de leukste manier van bewegen’, geven de dansleraren in De Boerderij in Breugel les aan peuters, kleuters, kinderen, tieners en jongvolwassenen. Met het DéDé Danceballet is een unieke danstraining in een dynamische en energieke stijl, op de allernieuwste hits, gegarandeerd. De lessen worden op een manier gegeven dat de informatie goed blijft hangen. Zelfs de allerjongste groepen pikken dingen op, en leren meteen om oefeningen zelfstandig uit te voeren en te onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe je danspassen op een goede manier moet uitvoeren.

Crooks Dance Academy
Als onderdeel van Sonsport wordt in vele verschillende dansstijlen les gegeven aan de Rooiseweg in Son. Je leert er de allervetste dance-moves. Of je nu gezellig wilt dansen of mee wilt doen met demonstraties of wedstrijden, je wordt door de instructeurs altijd uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen, met natuurlijk veel plezier! Het demoteam van Crooks zal iedereen op de Koningsmarkt zeker vermaken met een uitdagende dans.

Maar kom eerst maar eens kijken naar beide dansscholen op Koningsdag in de Amerikalaan in Son.

Dansers van Dédé dansen ook dit jaar weer op de Koningsmarkt in de Gentiaan