Afbeelding
Foto: ©Combinatie Jeugdzorg

Pleeggezinnen gezocht in de regio

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel / Regio - Wie zorgt er voor een kind als de ouders dat even niet kunnen? Opvang in een pleeggezin kan dan een welkome oplossing bieden. Helaas zijn er nog steeds kinderen die wachten op een plekje in een pleeggezin. Want een kind past niet zomaar in ieder gezin. Nieuwe pleegouders blijven daarom hard nodig. Ook in deze regio.

Het Van Abbemuseum draagt pleegzorg een warm hart toe en wil helpen bij de zoektocht naar nieuwe pleegouders. Daarom hebben zij op zondag 15 mei van 13.00 tot 15.00 uur hun locatie aangeboden aan Combinatie Jeugdzorg om daar de informatiebijeenkomst te houden. Daarnaast bieden ze de aanwezigen ook vrije toegang aan tot het museum na afloop van de bijeenkomst. 

Wat kun je verwachten?
Tijdens de bijeenkomst belicht een pleegzorgbegeleider van Combinatie Jeugdzorg alle kanten van pleegzorg op een heldere en realistische manier en vertelt een ervaren pleegouder uit de regio over de eigen ervaringen. Ook is er voldoende ruimte tot het stellen van vragen.

Aanmelden
Aanmelden voor deze informatiebijeenkomst kan via pleegzorg.combinatiejeugdzorg.nl. Ook kun je via deze pagina een informatiepakket aanvragen.

Meer weten over pleegzorg?
Op www.pleegzorg.nl en www.combinatiejeugdzorg.nl/pleeggezinnen vindt je meer informatie over pleegzorg inclusief filmpjes en ervaringsverhalen van voormalige pleegkinderen, pleegouders en ouders. 

Afbeelding
Algemeen 8 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 8 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 11 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen gisteren Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella