Afbeelding
Foto: Studio@HadewychVeys.nl

BoekStart Week in bibliotheek voor de allerkleinste bezoekers

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - In aanloop naar de landelijke BoekStartdag op 11 juni wordt in bibliotheek Dommeldal van dinsdag 7 tot en met zaterdag 11 juni de hele week feest gevierd, samen met de allerjongste bezoekers van de bieb en hun (groot)ouders.

Er is deze week van alles te beleven. Doe met je baby, peuter of dreumes mee aan de Muziek op Schoot workshop, laat je kleintje deelnemen aan een speurtocht in de bieb en kom gezellig luisteren naar een mooi voorleesverhaal. Sluit een gratis bieblidmaatschap af voor jouw baby, peuter of dreumes én neem gratis het BoekStart koffertje mee, met daar in mooie cadeautjes voor heel veel voorleesplezier.

Muziek op Schoot workshops 
Kom in de BoekStart Week gezellig met je baby, peuter of dreumes naar de Muziek op Schoot workshop in de bibliotheek in Son en Breugel of in de andere vestigingen van bibliotheek Dommeldal. Het boek dat centraal staat is ‘Vos gaat een stukje rijden’ van Susanne Strasser. De workshop wordt verzorgd door Muziek op Schoot docent Elja Smeets-Schaaf van Muziek Fantastique. Het boek zal eerst worden voorgelezen en daarna wordt er gezongen, gedanst en muziek gemaakt! Deelname is gratis, maar wel na aanmelding, van zowel kind als begeleider. Gratis aanmelden via: www.bibliotheekdommeldal.nl/activiteiten.

Dinsdag 7 juni
Locatie: Bibliotheek in Mierlo. Tijd: 15.00 uur.
Locatie: Bibliotheek in Geldrop. Tijd: 16.00 uur.

Woensdag 8 juni
Locatie: Bibliotheek in Heeze. Tijd: 15.00 uur.
Locatie: Bibliotheek in Leende. Tijd: 16.00 uur.

Donderdag 9 juni
Locatie: Bibliotheek in Nuenen. Tijd: 15.00 uur.
Locatie: Bibliotheek in Son en Breugel. Tijd: 16.00 uur.

Voorleeshalfuurtjes 
Tijdens de BoekStart Week organiseert Bibliotheek Dommeldal op zaterdag 11 juni in de bibliotheek in Geldrop twee voorleeshalfuurtjes, speciaal voor de allerkleinste bezoekers. De deskundige medewerkers zitten ’s morgens én ’s middags voor jullie klaar om samen een mooi boek te ontdekken en daarna samen te spelen. Kom je ook? Voor deze voorleeshalfuurtjes hoef je niet te reserveren, je kunt gewoon gezellig binnen komen lopen.

Zaterdag 11 juni
11.30 - 12.00 uur: ‘We hebben er een geitje bij’
15.30 - 16.00 uur: ‘Boer Boris gaat naar zee’