Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 3c90a6
Foto: Ingezonden
Algemeen / Son & Breugel

Zinderende finale boekenweek 'verhalenwedstrijd'

Son en Breugel/Nuenen - In samenwerking met Bibliotheek Dommeldal Nuenen organiseerde Cultuur Overdag een verhalenwedstrijd in het kader van de Boekenweek met als thema 'De moeder, de vrouw'. Tot 1 maart konden verhalen worden ingestuurd.

Dat het thema van de Boekenweek velen inspireerden, bleek wel uit de grote hoeveelheid speciale en persoonlijke verhalen die werd ingezonden. Verrassend waren ook de bijzondere verhalen van een aantal schrijvers die taalles volgen bij 'Taalkabaal'.

Zondag 24 maart wordt in Dorpsboerderij Weverkeshof bekend gemaakt welke vijf verhalen genomineerd zijn en wie zich uiteindelijk de winnaar mag noemen. De genomineerde verhalen worden door de schrijvers zelf voorgelezen. Tussen de verhalen door is er muziek van de 'Heren van het Atelier', bestaande uit Kees van Cappellen, Kees Wijnen en Martin Bergmeijer. Ondersteund door trekzak, gitaar en dwarsfluit zingen en spelen zij muziek passend bij het thema van De Boekenweek 2019 'De moeder, de vrouw'.

De finale van de verhalenwedstrijd begint om 14.00 uur; de toegang gratis, maar kom op tijd: het zou zomaar druk kunnen worden.

 

 

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>