Afbeelding
Foto: LEVgroep

Voorbereiding nieuw seizoen Sjors Sportief en Sjors Creatief van start

Algemeen

Son en Breugel - Sjors Sportief en Sjors Creatief zijn niet meer weg te denken in de gemeente Son en Breugel. Die twee zijn de boegbeelden van het gelijknamige sport- en cultuurstimuleringsproject dat in 2015 van start ging. Het project maakt het voor kinderen mogelijk om op een laagdrempelige en vaak gratis manier kennis te maken met de sportverenigingen en cultuurinstellingen in Son en Breugel. 

Dansen, hockey, judo, tekenen, scouting, muziek maken, dankzij Sjors Sportief en Sjors Creatief kunnen basisschoolleerlingen in Son en Breugel sinds 2015 vrijblijvend ontdekken welke activiteit het beste bij ze past.

Proeflessen en activiteiten aanmelden
Op 21 september begint het nieuwe Sjors seizoen weer, welke gedurende het hele schooljaar 2022-2023 loopt. Verenigingen, clubs en organisaties kunnen vanaf nu hun activiteiten voor komend schooljaar aanmelden op www.sjorssportief.nl. Als zij dit doen vóór 25 juni dan wordt hun activiteit opgenomen in het Sjorsboekje wat in september verspreid wordt op de basisscholen. (Extra) activiteiten later aanmelden kan natuurlijk ook, echter worden deze dan alleen vermeld op de website van Sjors en niet in het boekje.

Kennismaken met sport en cultuur
“Sjors Sportief en Sjors Creatief zijn een initiatief van de gemeente Son en Breugel in samenwerking met de regionale sportverenigingen, cultuurorganisaties en andere activiteitenaanbieders”, vertelt Marijke Muller, combinatiefunctionaris bij de LEVgroep. “We vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk kinderen kennis kunnen maken met sport en cultuur. Sjors maakt het voor basisschoolleerlingen mogelijk om het veelzijdige aanbod aan sport- en cultuuractiviteiten in onze gemeente te ontdekken. Zonder dat ze daarbij meteen ergens lid hoeven te worden.”

Heb je vragen over Sjors Sportief of Sjors Creactief? Neem dan contact op met Marijke Muller via marijke.muller@levgroep.nl.