De leden van Toneelgroep Oase in een eerdere productie (archieffoto)
De leden van Toneelgroep Oase in een eerdere productie (archieffoto) Foto: Lianne van Asperdt

Toneelgroep Oase speelt ‘Pinokkio’ en ‘De Addams Family’

Algemeen Activiteit

Son en Breugel - Toneelgroep Oase bestaat uit twee enthousiaste toneelgroepen met kinderen in de leeftijd van 8 tot 15 jaar. De toneelgroepen bestaan alweer enkele jaren en de leiding is dit seizoen in handen van regisseuse Hanna de Jager.

Elke woensdagmiddag wordt er met heel veel enthousiasme in jongerencentrum Oase geoefend. Na een seizoen hard werken is het tijd voor een echte voorstelling. Op zaterdag 11 juni om 19.00 uur is de voorstelling van de jongere groep en aansluitend om 20.15 uur spelen de tieners hun voorstelling in het Vestzaktheater.

Pinokkio, wie kent hem niet: een pop, geboren uit een stuk hout... zijn vader Gepetto die de beitel hanteert.... Onze kleine houten vriend met die wonderbaarlijke neus is klaar voor een bijzondere reis. Ga mee met Pinokkio op avontuur in deze moderne voorstelling vol actie, spanning, vertedering, maar ook om te lachen. Het bekende verhaal van Pinokkio, op geheel eigen wijze gespeeld door toneelgroep Oase.

Wie kent ze niet? De excentrieke Addams Family, de gepassioneerde Gomez en zijn geliefde, de bloedstollend mooie Morticia, hun duistere ‘schatjes’ Wednesday en Pugsley. Dochter Wednesday is volwassen geworden en draagt een schokkend geheim met zich mee. Ze is verliefd op Lucas Janssen, een gewone jongen die, tot overmaat van ramp, afkomstig is uit een ‘doodnormaal’ Hollands gezin! Dit alles leidt tot een hilarische ontmoeting, die u zeker niet mag missen.

Benieuwd geworden naar deze voorstellingen? Reserveer een kaartje, 3 euro per voorstelling, voor beide voorstellingen slechts 5 euro via liannevanasperdt@hotmail.com. Wees er snel bij want vol=vol.