Logo mooisonenbreugel.nl
Toneelspelers toneelgroep Oase   | Fotonummer: 56a3f2
Toneelspelers toneelgroep Oase (Foto: Lianne van Asperdt)
Jeugd

Een geweldige afsluiting van Toneelgroep Oase

Toneelgroep Oase bestaat uit twee enthousiaste, jonge toneelgroepen met kinderen in de leeftijd van 7 tot 14 jaar. De toneelgroep bestaat alweer enkele jaren en de leiding was dit seizoen in handen van Suzanne Akkus.

Na maanden van oefenen was het dan eindelijk zover. De toneelgroepen van Oase mochten hun voorstelling voordragen aan ouders, familie en vrienden. Zaterdag 18 mei keek een bijna uitverkocht Vestzaktheater naar een mooie voorstelling met een verrassend einde. Alle lof voor de kleding, decor, grime en het toneelspel van de kinderen.

De trein van Son naar Marseille stond op het punt van vertrekken. Er stapten opvallende reizigers in. Iedereen had oog voor de prachtige diamant van de vrouw van de oliesjeik, maar wat waren hun kinderen verwend. Ook stapte er een nieuwe kok aan boord, kon deze kok eigenlijk wel koken? De trein vertrok, maar bij de eerste de beste tunnel gebeurde er iets vreselijks: de diamant werd gestolen! Op het volgende station stonden een drietal 'special agents' al klaar om de boel te onderzoeken. Zij ontdekten van alles: zo bleek de conductrice een duister geheim te hebben, waren de kruiers niet helemaal eerlijk en ook de Italiaanse mama deed zich ietsepietsie anders voor dan ze was. En waar was de diamant gebleven? Daar wist de oliesjeik meer van.

Suzanne, alle toneelspelers van Toneelgroep Oase en alle mensen voor en achter de schermen, bedankt voor de geweldige voorstelling.

 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>