Afbeelding

Benefietdiner stichting H@P weer in oktober!

Algemeen

Son en Breugel - De voorbereidingen voor het benefietdiner van Stichting H@P (help@people) zijn inmiddels in volle gang. Op zaterdag 22 oktober 2022 zal in de Kapelzaal van La Sonnerie door leden van ‘Club Cuisine La Sonnerie’ een heerlijk vijfgangendiner met bijpassende wijnen worden uitgeserveerd. De aanwezige betalende gasten genieten van de kookkunsten, waarmee de leden een mooi bedrag proberen op te halen. Deze opbrengst zal tijdens het avondvullende programma namens Stichting H@P geschonken worden aan lokale goede doelen.

Continu wordt gezocht naar maatschappelijk betrokken doelen of verenigingen in Son en Breugel die een financieel steuntje in de rug kunnen gebruiken. Stichting H@P streeft er naar juist die initiatieven te helpen die, doordat ze wellicht minder bekend zijn of kleinschaliger opereren, dit soort donaties erg goed kunnen gebruiken. Bent u betrokken bij of kent u zo’n doel of vereniging, schroom dan niet om deze bij Stichting H@P onder de aandacht te brengen. Dat kan door gebruik te maken van het contactformulier op de website van “Club Cuisine La Sonnerie”. 

Naast de jaarlijkse benefietavond halen de heren van ‘Club Cuisine La Sonnerie’ soms ook voor groepen de pannen en potten uit de kast. Zo wordt regelmatig gekookt voor het HOI-huis. Ook kookten zij recentelijk bij het evenement Son en Breugel Samen Sterker voor de survivors van kanker, die een echt avondje uit beleefden en in de watten werden gelegd.

Houd begin september DeMooiSonenBreugelKrant en de site www.mooisonenbreugel.nl goed in de gaten, want dan volgt er meer informatie over het benefietdiner en de inschrijvingsmogelijkheden.
Meer informatie over de kookclub kunt u vinden op de website www.clubcuisinelasonnerie.nl.