Een deelnemer aan het werk in een vorige editie van Ons Dorp Kwist
Een deelnemer aan het werk in een vorige editie van Ons Dorp Kwist Foto: Wil Feijen

Ons Dorp Kwist zowel voor grote als kleine teams

Algemeen

Son en Breugel - De afgelopen maanden is de commissie van Ons Dorp Kwist zeer druk bezig geweest met het maken van vragen voor de editie van 2022. Op vrijdag 7 oktober is het zover en zal de volgende editie van Ons Dorp Kwist plaatsvinden. Heb je je nog niet ingeschreven? Doe dit dan zo snel mogelijk.

Zoals eerder in deze krant al aangekondigd, is er dit jaar een belangrijke wijziging. Deze keer zullen er twee quizzen gemaakt worden door de commissie. Naast de reguliere quiz, die we al jaren kennen, wordt er ook een kleinere variant samengesteld. Deze kleine quiz bevat minder vragen, waardoor deze voor teams met minder personen ook prima te doen zal zijn. Waar de grote quiz bestaat uit 10 vragen per categorie, zal de kleine 6 vragen per categorie bevatten. De categorieën zijn hetzelfde, het zijn enkel minder vragen. Ook doe-opdrachten zullen zowel in de kleine als grote quiz voorbijkomen. Wel zullen de geheime opdracht en de categorie ‘Op pad’ in beide quizzen volledig moeten worden uitgevoerd. Binnenkort zullen de categorieën voor dit jaar bekendgemaakt worden.

Uitdaging
De kleine quiz is bedoeld voor teams tot ongeveer 15 personen. Met dat aantal personen zal deze quiz zeker goed te doen zijn. Heb je een groter team, schrijf je dan gewoon in voor de grote quiz. Maar als je als kleiner team met minder dan 15 personen toch liever de grote quiz wil doen, dan mag dat natuurlijk; deze uitdaging hoef je zeker niet uit de weg te gaan.

Twee quizzen betekent ook twee keer prijzengeld. Voor beide quizzen zal de hoofdprijs 300 euro zijn, de tweede plek levert 200 euro op en de derde plek 100 euro. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op de feestavond op zaterdag 22 oktober in de zaal van De Zwaan. Zorg dat je deze datum alvast in je agenda noteert.

Het inschrijfgeld voor zowel de kleine als de grote quiz bedraagt 30 euro per team. Inschrijven kan nog tot en met 15 september via www.onsdorpkwist.nl. Dus verzamel je teamgenoten en zorg dat je je inschrijft voor de kleine of de grote quiz, en doe gezellig mee met Ons Dorp Kwist.

Ons Dorp Kwist - Sjerlokkie