Logo mooisonenbreugel.nl
Start Ons Dorp Kwist 2017   | Fotonummer: cf3fb7
Start Ons Dorp Kwist 2017 (Foto: Wil Feijen)

Zesde editie Ons Dorp Kwist start vanavond

Son en Breugel - Vanavond is het zover, dan kunnen de denkers en doeners weer aan de slag. Dan is het de avond van Ons Dorp Kwist, de kwis waar veel inwoners elk jaar weer naar uitkijken. Een spannende avond, waar veel vragen binnen een korte tijd beantwoord moeten worden.

Elk jaar weer weet de organisatie een mooie mix te maken van denk en doe opdrachten en vragen. Ook blijken de deelnemers ieder jaar weer hun tactiek aan te passen. Zo zijn er teams die elke vraag door twee teamleden apart van elkaar laten uitvoeren, als beide teamleden met hetzelfde antwoord komen, dan wordt het antwoord ingevuld op het wedstrijdformulier. Is dit niet het geval, dan moet het weer over.

Er doen dit jaar ongeveer 65 teams mee, iets minder teams dan de voorgaande jaren, maar over het algemeen zijn de teams wat groter van omvang. Dat betekent dat hetzelfde aantal mensen deel zal nemen als voorgaande jaren. Op voorhand lijkt de strijd te zullen gaan tussen het team van SBC en dat van de harmonie, nu de winnaars van vorig jaar (Oude Mik) zijn afgehaakt.

Het belooft een spannende strijd te worden, waarvan de uitslag op zaterdag 27 oktober de uitslag bekend gemaakt zal worden.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>