Theaterkoor Sincère tijdens een eerder optreden
Theaterkoor Sincère tijdens een eerder optreden Foto: Peter Brouwer

Sons tintje aan jubileumconcert van zilveren Nuenens Mannenkoor

Algemeen

Son en Breugel / Nuenen - Op 16 mei 1997 werd het Nuenens Mannenkoor opgericht en sindsdien zijn zij een vaste waarde in de Nuenense gemeenschap met concerten, het opluisteren van vieringen en kerstconcerten in instellingen enz. Kwaliteit en vriendschap staan voorop. Daarom treden zij met enkele gasten op zaterdag 5 november a.s. om 20.00 uur op tijdens hun Pieter Fitters Jubileumconcert (oprichter), met een repertoire van religieuze tot herkenbare muziek uit de jaren ‘60 en’ 70. Dirigent Paul Hotterbeekx zal zorgen dat de Theaterzaal van ’t Klooster (Park 1 in Nuenen) zal gonzen van muzikaal genot.

De tweede helft van deze avond staat Theaterkoor Sincère uit Son en Breugel met hun ruim 30 leden voor het eerst in bijna drie jaar weer op de planken om een deel van hun 50-jarige jubileumconcert van vlak vóór de gedwongen ingelaste coronapauze, en een aantal nieuwe nummers, ten gehore te brengen. Sincère staat onder leiding van dirigent Angelo Smulders uit Best, en dit keer worden zij weer muzikaal begeleid door een fantastisch 5-koppig combo dat eenieder mee zal nemen in het ritme van deze lekkere, eigentijdse nummers. Sincère is momenteel hard aan het werk voor hun volgende project, namelijk ‘Passion Son en Breugel’ dat op 31 maart en 1 en 2 april 2023 in het Vestzaktheater in Son wordt opgevoerd.

Een extra feestelijk tintje krijgt deze avond in ‘de derde helft’ in de persoon van zangeres Paula Snoeren die eenieder zal laten genieten van een breed scala aan muzikale mogelijkheden dat zij op haar repertoire heeft, op het Rabobankplein in ’t Klooster.

Kaarten à € 12,50 (incl. koffie/thee met iets lekkers vooraf en een pauzedrankje) zijn vanaf 24 oktober 2022 te bestellen door een e-mail te sturen naar joep5672@gmail.com onder vermelding van: 5-11, postcode en huisnummer en het aantal kaarten dat u wilt bestellen. Bellen kan ook: 06-38033670. Of koop kaarten bij Herenmode Suitable aan de Parkstraat 9-B in Nuenen. De zaal gaat open om 19.15 uur; aanvang van het concert is 20.00 uur.

Afbeelding
Algemeen 16 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 16 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 19 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen 25 apr, 20:00 Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella