Opening Hedwigs inloopwinkel in het vrieshuisje
Opening Hedwigs inloopwinkel in het vrieshuisje Foto: ingezonden

Feestelijke maar regenachtige opening Hedwigs inloopwinkel

Algemeen

Son en Breugel - Afgelopen zaterdag was de feestelijke opening van Hedwigs inloopwinkel, een gratis kringloop voor uiteindelijk iedereen van jong tot oud, rijk of arm. Het begon mooi met een prettige temperatuur en een zonnetje.

Vrienden, familie, bekenden en ook veel nieuwe mensen die het o.a. in DeMooiSonenBreugelKrant of op facebook hadden gelezen, de uitzending van Radio S&B hadden gehoord, of de flyer hadden zien hangen, kwamen gezellig een kijkje nemen. De ruimte voor het diepvrieshuisje stond helemaal vol met kledingrekken en tafels vol met spulletjes. Er was ook gezorgd voor allerlei lekkere hapjes, waarvan onder het genot van fris, wijn of een biertje werd genoten. Dit alles werd mede gesponsord door: de Hema, scharrelslagerij Royackers, Sol Makelaardij, SonenBreugelVerbindt, bloemisterij Le Soleil, FeelFitCenter Vught, Jumbo Son, De Kaaswinkel Son, bakkerij Godfried de Vocht, De Landing, Coop en Ok! Tankstation.

Gelukkig was er rekening gehouden met de komst van de regen, die rond 15.00 uur echt begon door te zetten. Onder de partytent die versierd was met slingers en ballonnen kon worden geschuild. De vlag van de gemeente Son en Breugel en ook de Veteranenvlag hingen uit. Daarom ook extra leuk dat er een aantal Veteranen langskwamen om te kijken naar ‘het winkeltje’ van Hedwig. Son & Breugel TV maakte een mooie compilatie van deze middag.
“Samen elkaar helpen is de gedachte achter mijn inloopwinkel. Mooi dat ik dit nu werkelijkheid kan maken”, aldus Hedwig. Kijk op de facebookpagina ‘Hedwigs inloopwinkel’ voor de openingstijden.