Afbeelding
Arron van de Weijer

Grande Finale Archipel Muziekconcours op 6 maart

Cultuur

Op zondag 6 maart staan vanaf 16.00 uur zes jonge musici op het podium van het Muziekgebouw Eindhoven. Na de indrukwekkende halve finales belooft de finale ook zeker geweldig te worden.
Er is een mooie variëteit aan bespeelde instrumenten, het niveau van de muziek is zeer hoog! Iedere deelnemer speelt maximaal 10 minuten waarna elke keer een korte pauze is voor de wisseling van de musici én overleg van de professionele jury.
Finalisten zijn:
Jessica Lukken (10 uit Oisterwijk op viool
Ruben Plazier (17) uit Dordrecht op de vleugel
Arron van de Weijer (11) uit Son en Breugel op trompet
Inge van Grinsven (15) uit Nuenen op harp
Nina Nederlof (16) uit Son en Breugel op dwarsfluit
Iris van Nuland (13) uit Oss op viool

Extra toegift: tijdens het juryberaad verzorgt de winnaar van het Archipel Muziekconcours 2015, Anton Smulders, een muzikaal intermezzo op vleugel.
Juryleden zijn:
Raymond Vievemanns - eerste trompettist bij Philharmonie Zuidnederland Raf De Keninck - Director Music aan de Fontys School of Fine and Performing Arts in Tilburg
Mevrouw Vermeulen – cliënt van Archipel – groot liefhebster van klassieke muziek

Presentatie op 6 maart is in handen van Stefan Klaassen, trainer/opleider Archipel.
Kaartjes zijn à € 6,50 (incl. pauzedrankje en. administratiekosten) te verkrijgen aan de kassa van het Muziekgebouw of de website www.muziekgebouweindhoven.nl. Er zijn rolstoelplaatsen beschikbaar, hiervoor kan contact opgenomen worden met het muziekgebouw (telefoon 040-2442020 of een mailtje worden gestuurd naar: Tickets@MuziekgebouwEindhoven.nl).
Voor meer informatie over de muziekstukken die worden gespeeld kijk op:
www.archipelzorggroep.nl/muziekconcours