Carsie Blanton
Carsie Blanton

Carsie Blanton uit de USA hoofdact bij Lazy Sonnie Afternoon

Cultuur

Alle voorbereidingen voor het heerlijk avondje klaar? Laat je dan op zondagmiddag 4 december bij Lazy Sonnie Afternoon verrassen door het optreden van de charmante, gevatte en humoristische Carsie Blanton uit de USA. De supportact wordt verzorgd door Maybe September uit Son en Breugel.


Carsie Blanton
Carsie Blanton is een singer/songwriter uit New Orleans, die opgroeide in Luray, Virginia en muzikaal tot wasdom kwam in Philadelphia. Ze tourde al met Paul Simon en The Wood Brothers.
Haar muzikale inspiratie haalt ze uit pop, folk, jazz, soul en rock. Een breed palet aan stijlen dus, en al deze genres zijn terug te horen in haar liedjes. Als voorprogramma van de Wood Brothers overtuigde ze het publiek in Nederland met haar prachtige stem en haar geweldige uitstraling.
Carsie bracht tot dusver drie cd's uit: "Idiot Heart" met alleen eigen nummers, "Not Old, Not New" met covers van haar favoriete nummers, en zeer recentelijk haar nieuwste cd "So Ferocious". Ze komt met bassist Joe Plowman.
Volgens kenners gaat deze dame de show stelen dus zorg dat je er bij bent.

Maybe September
Maybe September bestaat nog niet zo lang, maar de muzikanten hebben al een lange loopbaan achter zich. Voorheen 'The Waives' hebben ze besloten een andere richting in te slaan en songs die wat in de vergetelheid dreigden te raken weer voor het voetlicht te brengen. Het repertoire varieert van funky jazz tot bijna klassiek. Van Steely Dan tot George Gershwin. Weer eens wat anders. De bezetting is : Piet Souer, gitaar en zang. Joost Egmond, gitaar. Henri de Berk, drums en zang . Steven Stapel, bas en zang. Uco Egmond, keyboard.
Aanvang / toegang
• Lazy Sonnie Afternoon begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur.
• De zaal is vanaf 15.00 uur open.
• De toegang is gratis maar omdat er kosten worden gemaakt om u een unieke muzikale middag te bezorgen vragen wij tijdens het optreden om een vrijwillige bijdrage in de tip jar.
• De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.
Meer informatie over Lazy Sonnie Afternoon, het programma en de muzikanten op onze website http://www.lazysonnieafternoon.nl Hier vind je ook informatie om vriend of sponsor te worden.
Tot zondag 4 december in La Sonnerie in Son en Breugel .